Τσέλσι: Συναντήθηκε με Νάγκελσμαν

Ο 35χρονος Γερμανό ςαπολύθηκε πρόσφατα από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά βρίσκεται στο ραντάρ των Τσέλσι και Τότεναμ. Παρά τις συζητήσεις για τον νέο προπονητή της, η Τσέλσι δεν σχεδιάζει να περικόψει τη δεύτερη θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ.

Οι αξιωματούχοι της Τσέλσι συναντήθηκαν με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά, καθώς ο σύλλογος προχωρά στην αναζήτηση νέου προπονητή. Εν τω μεταξύ, το Sky Sports, έχει ενημερωθεί ότι

ανώτερα μέλη της νομικής ομάδας της Τσέλσι έχουν συζητήσει με τους ομολόγους τους στη Μπάγερν για να κατανοήσουν καλύτερα το ύψος της αποζημίωσης που θα οφείλεται στον γερμανικό σύλλογο σύμφωνα με τους όρους της αποχώρησής του, εάν η Τσέλσι αποφασίσει ότι ο Νάγκελσμαν είναι ο άνθρωπος που θέλουν.

Ο Νάγκελσμαν είναι ένας από τους πολλούς υποψηφίους που εξετάζει η Τσέλσι για το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των Λουίς Ενρίκε, Ποτσετίνο και Αμορίν. Όπως ανέφερε το Sky Sports το φθινόπωρο, το αφεντικό της Σπόρτινγκ, Αμορίμ, αρέσει στους Λονδρέζους και ήταν υπό εξέταση πριν ο σύλλογος επιλέξει τον Γκρέιαμ Πότερ τον Σεπτέμβριο. Παρά το απογοητευτικό ξεκίνημα, η Τσέλσι προς το παρόν δεν σχεδιάζει να διώξει ξανά τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα