Ολυμπιακός: Ο Ραμόν έστειλε το μήνυμα

Οταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έγινε αρκετή κουβέντα, αν ο Ραμόν είναι αυτό που λέμε “έτοιμος” παίκτης ή αν θα έπρεπε να λογίζεται ως μπακ απ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Η αλήθεια είναι πως δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία να δείξει σε ποια κατηγορία ανήκει κι αυτό γιατί ο Μίτσελ τον είχε χρησιμοποιήσει σε μικρά χρονικά διαστήματα.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όμως αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους, ώστε να δουν τελικά τί μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός

και ο προπονητής του από τον Βραζιλιάνο.

Οι συστάσεις ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, πριν κινηθούν οι ερυθρόλευκοι για την απόκτηση του. Αλλά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο της υπερβολής ή και του να μην ταιριάξει ο παίκτης με την ομάδα, όπως είχε συμβεί με τον Λαλά.

Ο Ραμόν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και τα περισσότερα μάτια ήταν στραμμένα επάνω του.

Η εμφάνιση του ήταν θετική, ως πολύ θετική, με καλές αμυντικές τοποθετήσεις, με αθλητικότητα, που την έχει ανάγκη η ομάδα και φυσικά η θέση, με καλές μεταβιβάσεις της μπάλας προς την επίθεση και χωρίς να έχει πίεση και άγχος.

Πολύ πιο κοντά στα στοιχεία που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον Όλεγκ, πολύ πιο δραστήριος, σε σχέση με τον Μολδαβό και το μήνυμα που έστειλα προς κάθε κατεύθυνση, αλλά περισσότερο προς τον προπονητή του είναι πως δεν είναι για μπακ απ του Όλεγκ αλλά για βασικός.

Μία λύση που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με την άκρως θετική απόδοση του Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα