Ολυμπιακός: Ο Κανός κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αλλά…

Ο Σέρτζι Κανός από την πρώτη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού κέρδισε τη συμπάθεια του κοινού, καθώς παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο αγωνιστικά, παρουσίασε πάθος και θέληση να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. Αυτό ήταν κάτι που έκανε κλικ στον κόσμο αλλά και στη διοίκηση της ομάδας.
Όπως ήταν λογικό ο Ολυμπιακός θέλησε να κρατήσει τον παίκτη, αλλά δεν ήταν στο χέρι του. Έκανε

μία πολύ καλή πρόταση στην Μπρέντφορντ για τον παίκτη, ικανή να τον φέρει και πάλι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και να προστεθεί στα “όπλα” του Μαρτίνεθ.
Όμως ο Κανός ήταν τίμιος και ειλικρινής από την πρώτη στιγμή που ρωτήθηκε για το αν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Είπε “ναι” γιατί οι ερυθρόλευκοι κάλυπταν κάθε του ανάγκη, πλυν εκείνης του παιδικού ονείρου. Ο Κανός είναι γεννημένος στη Νούλες, προάστιο της Βαλένθια και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς το όνειρο κάθε πιτσιρικά είναι να φορέσει τη φανέλα των “νυχτερίδων” και να αγωνιστεί στο Μεστάγια. Αυτό είχε πει και ο Κανός, το όνειρό του είναι αυτό.
Στην παρούσα φάση ο Ισπανός ακραίος επιθετικός και ο εκπρόσωπός του βρίσκονται σε επαφές με τη Βαλένθια και μάλιστα σε πολύ καλό δρόμο. Όλα δείχνουν πως οι νυχτερίδες θα υπογράψουν τον Κανός, αν όμως για τον Α ή Β λόγο αυτό δεν γίνει ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα τον υποδεχτεί ξανά στο Ρέντη.

Keywords
Τυχαία Θέματα