Ολυμπιακός: Η συνάντηση με Εμβιλά για το συμβόλαιο και το νέο ραντεβού

Ο Ολυμπιακός, μετά και τον αποκλεισμό απ’ την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, έχει μπροστά του τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για να σώσει ό,τι σώζεται απ’ τη σεζόν. Παράλληλα η διοίκηση έχει αρχίσει να συνθέτει τα κομμάτια του παζλ της νέας σεζόν τηρώντας ορισμένες προτεραιότητες. Προφανώς

στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η πρόσληψη νέου τεχνικού, ο οποίος θα μπορέσει να δομήσει έναν νέο Ολυμπιακό ο οποίος θα φτάσει στα υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού των προηγούμενων ετών. Από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θέλουν να διατηρήσουν κάποιες σημαντικές μονάδες του ρόστερ. Μιλάμε για παίκτες που είτε το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται, είτε αναμένεται να δεχτούν ασφυκτικό πρέσινγκ από άλλους συλλόγους για ν’ αλλάξουν χρώμα φανέλας.

Είναι αγαπημένος της εξέδρας σχεδόν απ΄την πρώτη μέρα! ΠΗΓΗ: In Time SportsΠοιος Γκιλιέρμε; Εμβιλά!

Το σημαντικότερο συμβόλαιο από πλευράς ποιότητας και πιο βαρύ οικονομικά το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου 2023, είναι εκείνο του Γιάν Εμβιλά. Ο Γάλλος αποτελεί τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή της ραχοκοκαλιάς του Ολυμπιακού και είναι απόλυτα απαιραίτητος για τη δομή των Πειραιωτών. Ο Εμβιλά δέχτηκε με ευκολία τη σκυτάλη απ’ τα χέρια του Γκιλιέρμε (άλλων τα χέρια θα έτρεμαν) και έκανε το όνομα του σπουδαίου Βραζιλιάνου να ξεχαστεί. Ο 32χρονος Γάλλος έχει συμπληρώσει 134 ματς με τον Ολυμπιακό και απέχει 16 απ’ τα 150 με τη Ρεν, η οποία αποτελεί τον σύλλογο με τα περισσότερα ματς στην καριέρα του.

Αρχηγός φύσει και θέσει στον Ολυμπιακό! ΠΗΓΗ: In Time Sports‘Ηταν Γιάν, έγινε Γιάννης!

Οι συζητήσεις με την πλευρά του Εμβιλά δεν είναι απρόσωπες, ούτε γίνονται μέσω μάνατζερ. Ο Γιάν έχει γίνει… Γιάννης μετά από τρεις γεμάτες σεζόν στον Ολυμπιακός, έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη χώρα και έχει αγαπήσει την εξέδρα του Ολυμπιακού και φυσικά ολόκληρο τον οργανισμό. Έτσι ο ίδιος ο Εμβιλά έλαβε χώρα στις πρώτες συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο μήνες. Βέβαια ήταν ένα ρευστό διάστημα για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα είχε ανοικτές αρκετές δύσκολες υποχρεώσεις μπροστά της και είχε σοκαριστεί απ’ το 3-0 απ’ την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Στο πρώτο εκείνο ραντεβού οριοθετήθηκε το πλαίσιο για το νέο συμβόλαιο, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν τη θετική διάθεση για ένα νέο συμβόλαιο.

Περνάει καλά στον Ρέντη και αυτό βγαίνει προς τα έξω! ΠΗΓΗ: In Time SportsΟ “αφανής” αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς ο Εμβιλά διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και τις ηγετικές του τάσεις στ’ αποδυτήρια, που έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους διοικούντες, αλλά και όλους τους προπονητές, γυμναστές και εν γένει όλο το επιτελείο στον Ρέντη. Παράλληλα στη συνάντηση αναγνωρίστηκε πως πρόκειται για ένα πρώιμο διάστημα για συζητήσεις και ανανεώθηκε το ραντεβού. Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν γνωστό στον Εμβιλά πως θα σεβαστούν πιθανή βούληση του να δοκιμάσει κάποια νέα περιπέτεια στην καριέρα του και θα χωρίσουν τους δρόμους τους σαν φίλοι, ωστόσο η διάθεση από πλευράς Ολυμπιακού είναι να παραμείνει ο Γάλλος στην ομάδα. Ο Εμβιλά είπε την τελευταία κουβέντα, αναφέροντας πως είναι καλύτερο να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτό λοιπόν που προκύπτει είναι πως το έδαφος είναι γόνιμο, το κλίμα ζεστό και πως αν δεν εμφανιστει κάτι που θα ιντριγκάρει τον ήδη χορτασμένο Γάλλο, θα έχουμε μέσα στον επόμενο μήνα αναγγελία του νέου συμβολαίου του “μαέστρου”!

Keywords
Τυχαία Θέματα