Ολυμπιακός: Η πρώτη απουσία του… αναντικατάστατου Μασούρα

Το δεύτερο ημίχρονο του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 14η σεζόν της Super League “φώναζε” πως χρειάζεται μια λύση απ’ τον πάγκο των Πειραιωτών, που θα μπορέσει να πιέσει περισσότερο στη μεσαία γραμμή και θα περιορίσει τους χώρους ανάπτυξης των παικτών της ηπειρώτικης ομάδας. Ο Γιώργος Μασούρας φαινόταν πως είναι η ιδανική επιλογή γι’ αυτή τη

“βρώμικη” δουλειά, αλλά ο Μίτσελ επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει κόντρα στους Γιαννιώτες. Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα φάνηκε να έχει στο μυαλό του να περάσει τον Έλληνα μέσο στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο προτίμησε τις λύσεις Γκάρι Ροντρίγκες και Μαρσέλο.

Αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τη σεζόν που πέρασε. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Μασούρας έμεινε στις 13 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ξεκινήσει στα 11 ματς (χωρίς να τα ολοκληρώσει), ενω στα δύο πέρασε σαν αλλαγή. Ο 28χρονος μέσος είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού, που είχε ξεκινήσει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος των Πειραιωτών και τώρα δεν υπάρχει κανείς στη συγκεκριμένη λίστα. Ο Μίτσελ θεωρεί στα θερή αξία τον Μασούρα, ωστόσο δεν χώρεσε στο “τρικ” των τριών δεκαριών που επέλεξε στους “Ζωσιμάδες”.

Πρώτη φορά φέτος ο Μασούρας ταξίδεψε χωρίς ν’ αγωνιστεί. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Συνολικά ο Έλληνας μέσος έχει καταγράψει 22 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει δύο φορές και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Μετά τη σεζόν 2019/2020 είναι το πιο νωθρό ξεκίνημα του Μασούρα με τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η δημιουργική λειτουργία των Πειραιωτών είναι γενικότερα προβληματική και είναι λογικό να συμπαρασύρει τους αριθμούς των μεσοεπιθετικών της πειραϊκής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μασούρα,olybiakos, masoura