Ολυμπιακός: Το “ντόμινο” του 100αρη Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού απ’ τον Ιανουάριο του 2021 και είναι έτοιμος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (28/12, 18.00, MC Novasports.gr) να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ έφτασε στο “ιωβηλαίο” των 100 παιχνιδιών σε χρόνο ρεκόρ, καθώς προσαρμόστηκε ταχύτατα στον Ολυμπιακό

και αποτέλεσε βασικότατη επιλογή τόσο του Πέδρο Μαρτίνς, όσο και των αντικαταστατών του, με τελευταίο τον Μίτσελ. Η άφιξη του Μαρσέλο δεν ταρακούνησε τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος και φέτος είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Ολυμπιακού.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο επίκεντρο ιταλικών ρεπορτάζ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το όνομα του τις τελευταίες ημέρες φιγουράρει για συλλόγους απ’ την Ιταλία. Ρεπορτάζ απ’ τη γειτονική χώρα τον εμπλέκουν σ’ ενδιαφέρον της Αταλάντα, της Τορίνο και της Μπολόνια. Ο 24χρονος αμυντικός αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν κορυφαίος Μολδαβος ποδοσφαιριστής και αυτό του ανεβάζει περαιτέρω τη μετοχή. Στον Ολυμπιακό παρατηρούν τις εξελίξεις, χωρίς να έχει προκύψει κάτι επίσημο από… Ιταλία πλευρά. Για να προχωρήσει η περίπτωση μεταγραφής του Ρέαμπτσιουκ θα πρέπει να βρεθεί αντίστοιχα αξιόπιστη λύση για τους Πειραιώτες, που θα πρέπει άμεσα να βοηθήσει.

Ο Ρέαμπτσιουκ διακρίνεται για τη μαχητικότητα του. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Να σημειώσουμε πως στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, παρατηρείται υπεραριθμία με την παρουσία των Βρουσάι, Ανδρούτσου, αλλά και του Ροντινέι που αναμένεται να μπει άμεσα στο rotation. Στην αριστερή πτέρυγα οι λύσεις είναι δύο, ο Ρέαμπτσιουκ και ο Μαρσέλο. Είναι καταφανές πως όταν ο Ρέαμπτσιουκ αποχωρήσει, θα πρέπει να έχει αποκτηθεί παίκτης για να τον αντικαταστήσει άμεσα. Όσο κι αν υπάρχουν ερωτηματικά για την αξία του Ρέαμπτσιουκ και ενστάσεις για τη δημιουργική του επάρκεια σε σχέση με την ανασταλτική, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και αυταπάρνηση εντός αγωνιστικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα