Ολυμπιακός: Δεν ενεργοποιεί την οψιόν του Λόπες λένε οι Ισπανοί

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε ο Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό, όπου ουδέποτε μπόρεσε να φανερώσει στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του και ο δανεισμός του από τη Σεβίλλη φαίνεται πως δεν θα γίνει… μεταγραφή στο τέλος της σεζόν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έπαιξε για τελευταία φορά στις 17 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα όπου μπήκε πέντε λεπτά στη θέση του Ονιεκούρου και έκτοτε η τύχη του… αγνοείται.

Ο 26χρονος εξτρέμ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται πλέον από

τον Πέδρο Μαρτίνς και η επιστροφή του στη Σεβίλλη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη πλέον, καθώς ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται “ζεστός” να προσφέρει τα 9 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του από την Σεβίλλη.

Μάλιστα, ο Ρόνι Λόπες έγινε θέμα στο Fichajes.net το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως: ” Ο Λόπες δεν τα κατάφερε ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς του, ενώ επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λοπετέγκι“.

Θυμίζουμε πως ο Λόπες αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Σεβίλλης, καθώς αποκτήθηκε από τη Μονακό αντί 25 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα