Εσθονία – Ελλάδα 1-3: Έφυγαν με τη νίκη οι Γαλανόλευκες

Αναλυτικά ή Ελληνική Ποοσφαιρική Ομοσπονδία σημειώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της πως:

Στο 14ο λεπτό η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε όταν η Kork απέκρουσε ασθενώς το δυνατό σουτ της Σαρρή, η μπάλα στρώθηκε στην Σοφία Κογγούλη που με σουτ από κοντά σημείωσε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα μετά από μακρινή διαγώνια πάσα της Σιδηρά, η Γεωργίου έδωσε την ασίστ στην Σοφία Κογγούλη που με προβολή από το ύψος του πέναλτι, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Εθνική Ομάδα πετυχαίνοντας το δεύτερο της γκολ.

Στο 50ο λεπτό

η Εθνική είχε δοκάρι σε σουτ της Χαμαλίδου από τη μεγάλη περιοχή. Στο 62ο λεπτό η Εσθονία μείωσε με γυριστή κεφαλιά της Himanen μετά το κόρνερ της Bannikova. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε η Σαρρή στο 76ο λεπτό με εξαιρετικό τελείωμα απέναντι στην Kork.

Άτυχη στάθηκε η Κωνσταντίνα Στράντζαλη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό στη θέση της Νεφρού αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 70′.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική Ομάδα έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση ενώ η Εσθονία παρέμεινε ουραγός του ομίλου χωρίς πόντο.

Εσθονία (Sirje Roops): Kork (GK), Räämet, Orav, Himanen (78′ Daut), Aarna (67′ Lillemäe), Toom, Bannikova, Tammik, Zlidnis, Rosen, Mehevets.

Ελλάδα (Γιώργος Κυριαζής): Χατζηχαρίστου (GK), Παλαμά, Νεφρού (64′ Στράντζαλη) (70′ Πούλιου), Σιδηρά, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Μωραϊτου, Μήτκου, Χαμαλίδου, Σαρρή, Κονγγούλη (81′ Σπυριδωνίδου).

Διαιτητές: Lucie Šulcová (CZE), Nikol Šafránková (CZE), Hedvika Mifková (CZE), Tereza Holakovska (CZE).

Κίτρινες: 86’Lillemäe / –

Keywords
Τυχαία Θέματα