Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κρούσμα Covid-19!

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κρούσμα Covid-19! basket1thanosΣάβ, 11/14/2020 - 15:12

Περίπου 1.5 μήνας έχει περάσει από την έναρξη της σεζόν στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις ελάχιστες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που δεν είχε ούτε ένα κρούσμα του ιού, ο οποίος ταλαιπωρεί την υφήλιο.

Ούτε όμως οι Πειραιώτες ξέφυγαν από τα... νύχια του Covid-19 και έτσι ανακοίνωσαν ότι ανιχνεύτηκε μέλος της ομάδας θετικό στον περιβόητο ιό. Το κρούσμα τέθηκε αμέσως σε απομόνωση και αύριο όλοι οι υπόλοιποι θα εξεταστούν εκ νέου για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει διασπορά του ιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως στον έλεγχο για Covid-19 που υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου βρέθηκε θετικό κρούσμα.

Το ασυμπτωματικό κρούσμα απομονώθηκε, όλοι οι χώροι του ΣΕΦ απολυμάνθηκαν και φυσικά ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες προβλεπόμενες διαδικασίες. Τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν αύριο (15/11) σε νέα τεστ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #coronavirus #κορωνοϊός #covid19 Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ένα κρούσμα Covid-19 στον έλεγχο μετά την εντός έδρας αναμέτρηση της Euroleague με την Άλμπα Βερολίνου! Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 15:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα