ΠΑΟΚ: Μήνυμα αυτοπεποίθησης από τον Μιχάι (pic)

ΠΑΟΚ: Μήνυμα αυτοπεποίθησης από τον Μιχάι (pic)kmpotsΣάβ, 11/14/2020 - 15:00 Ο πλέον άτυχος της φετινής σεζόν στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα είναι ο Ενέα Μιχάι. Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση, παραμονή του αγώνα στο Αγρίνιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άρνεσεν πιστεύει στον Πάμπλο Γκαρσία

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, πριν

από λίγες ημέρες υποβλήθηκε επιτυχώς στη σχετική επέμβαση και πλέον έχει ξεκινήσει το δικό του "Γολγοθά" για να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός. 

Σήμερα έστειλε και το πρώτο του μήνυμα σχετικά, καθώς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε: "Δέκα ημέρες μετά το χειρουργείο και μετρώντας αντίστροφα, αισθάνομαι ήδη δυνατός αλλά γνωρίζω πως το ταξίδι θα είναι μακρύ και δύσκολο. Κάθε ημέρα για εμένα είναι μία μάχη, αλλά υπόσχομαι να επιστρέψω δυνατότερος και καλύτερος".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ O διεθνής Αλβανός αμυντικός λίγες ημέρες μετά την επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης πρόσθιου χιαστού εξωτερίκευσε τις πρώτες του σκέψεις Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 15:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα