ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Τσιντώτας

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο ΤσιντώταςmkouzoulΣάβ, 11/14/2020 - 14:54

Ο πορτιέρε της “Ενωσης” χτύπησε στο τέλος της προπόνησης στα Σπάτα, στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού, μετά από κοντινό σουτ. 

Ο ποδοσφαιριστής πήγε αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο και τον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο για εξετάσεις, που διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.  

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έχει υποστεί θλαστικό τραύμα και

του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα.  

Αυτό που απομένει, είναι να δουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, πότε θα είναι και πάλι έτοιμος για να επιστρέψει στις προπονήσεις εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση που έγινε στα Σπάτα, δεν συμμετείχαν οι διεθνείς Ανσαριφάρντ, Νεντελτσιάρου, Μαχαίρας, Μπότος, Χριστόπουλος, Μιτάι, αλλά και όσοι έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Εμάνουελ Ινσούα , Άνελ Σαμπανάτζοβιτς ,Ζίγκα Λάτσι, Πέτρος Μάνταλος Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ,Νασίμ Χνιντ και Μιχάλης Μπακάκης. 

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11.00. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off mkouzoul Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ατυχία χτύπησε γι ακόμη μια φορά την πόρτα της ΑΕΚ καθώς τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας.  Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 14:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα