Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Κορμπεράν (pic)

Είναι πλέον επίσημο. Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε με πόστ στα σόσιαλ μίντια τη συμφωνία της με τον Ισπανό τεχνικό που όπως γράψαμε προπονεί ήδη στον Ρέντη τους νέους του ποδοσφαιριστές.

Κάρλος Κορμπεράν καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Carlos Corberán welcome to Olympiacos! #Olympiacos #Welcome #Coach #WelcomeCorberán #CarlosCorberán #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/QNu5628LBn

Olympiacos FC (47) (@olympiacosfc) August 1, 2022

Ο 39χρονος τεχνικός έρχεται από μία άκρως πετυχημένη σεζόν με την Χάντερσφιλντ, με την οποία διεκδίκησε την άνοδό της στην Premier League, όμως δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ισπανός έρχεται στον Ολυμπιακός για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, να την ανανεώσει ποδοσφαιρικά και να την ανεβάσει επίπεδο, έχουντας την… υπογραφή του σπουδαίου Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Κορμπεράν “πέφτει” αμέσως στα βαθιά καθώς την Πέμπτη καλείται να παρατάξει την πρώτη του 11άδα ώστε να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα