Ολυμπιακός: Γενικός αρχηγός ο Αβραάμ

Όλοι ήξεραν πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να πλαισιώσει τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, αλλά γιατί πρόκειται για έναν πραγματικό… κέρβερο στα αποδυτήρια κι έναν αληθινό αρχηγό.

Οι αλλαγές όμως που ήρθαν στην ομάδα, φέρνουν και σε αυτήν την περίπτωση εξελίξεις καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του και θα αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού στους Πρωταθλητές.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ο Αβραάμ

να πάρει τον τίτλο του γενικού αρχηγού, με αυξημένες αρμοδιότητες και όντας κατά βάση το πρόσωπο που θα ενώνει τη διοίκηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Προφανώς και η δουλειά του δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να… σπάσει αβγά, όμως ο Αβραάμ είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να το κάνει και δύσκολα κάποιος θα βρεθεί να του… χαλάσει τα αποδυτήρια.

Μάλιστα η απόφαση είναι αποκλειστικά προσωπική του Βαγγέλη Μαρινάκη και του το ξεκαθάρισε μετά την τραγική εμφάνιση και ήττα από τη Μακάμπι. Ήταν από τους λίγους που βρέθηκαν στο ραντεβού – restart που έκλεισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού με τους συνεργάτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα