Εθνική: Πρώτη συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ για ένα γεμάτο καλοκαίρι! (pics)

Πρώτη συγκέντρωση για την «Επίσημη Αγαπημένη» στο ΟΑΚΑ με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην των Καλάθη, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ντόρσεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο ΟΑΚΑ (09/08) και δύο μέρες αργότερα (11/08) θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να παίξει εκ νέου με την «φούρια ρόχα».

Ακολούθως η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία,

την Πολωνία και την Τουρκία στο τουρνουά «Ακρόπολις» (17-19/08) και στη συνέχεια, θα παίξει με τη Σερβία (25/8) στο Βελιγράδι και το Βέλγιο στην Ελλάδα (28/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports!

Οι υποχρεώσεις της Ελλάδας ολοκληρώνονται φυσικά με τη συμμετοχή της στο EuroBasket (01/09-18/09), όπου ο στόχος είναι το μετάλλιο.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κωστής Γόντικας, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Άλεξ Αντετοκούνμπο, Λευτέρης Μαντζούκας, Όμηρος Νετζήπογλου και Γιώργος Τανούλης.

Ο Νικ Καλάθης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία αύριο Τρίτη 02/08 και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ την Πέμπτη 04/08.

Το πρώτο «Ελλάς» και η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών αρχίζει! #HellasBasketball pic.twitter.com/Nvexsb3g12

Hellenic Basketball (@HellenicBF) August 1, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα