Ολλανδία : Από το ένα αρνητικό ρεκόρ στο άλλο

Η επιστροφή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο δεν έχει συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα τερμάτισε τέταρτη στο Nations League που διοργάνωσε στην Ολλανδία χάνοντας στον ημιτελικό από την Κροατία (4-2) και στον μικρό τελικό από την Ιταλία (3-2).

Δεν είναι μόνο τα επτά γκολ που δέχτηκε σε αυτά τα δύο ματς η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Συνολικά στα πρώτα τέσσερα ματς μετά την επιστροφή του Κούμαν στον πάγκο έχει δεχτεί έντεκα γκολ

και έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία μόνο στον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Η Ολλανδία που βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2024 στην Γερμανία τελευταία φορά δέχτηκε έντεκα γκολ σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια το 1962.

11 – The Netherlands have conceded 11 goals in their last four matches, their most in a run of four games since 1962 (also 11). Leaky. pic.twitter.com/gEGintN67y

— OptaJohan (@OptaJohan) June 18, 2023

Στην πρώτη θητεία του Κούμαν οι Οράνιε είχαν δεχτεί έντεκα γκολ στα πρώτα δώδεκα ματς του προπονητή ενώ αυτή την στιγμή έχει χάσει τρεις αγώνες που είναι περισσότεροι από αυτούς που έχασε ο Λουίς Φαν Χάαλ στις δύο προηγούμενες θητείες του στον πάγκο της ομάδας.

Louis van Gaal in zijn tweede & derde periode bij Oranje:
49 interlands – 2 nederlagen

Ronald Koeman in zijn tweede periode bij Oranje:
4 interlands – 3 nederlagen

— Bart Frouws (@bartf) June 18, 2023

Ο τερματοφύλακας Τζάστιν Μπάιλοου δέχτηκε οκτώ τελικές στην εστία στους δύο αγώνες του Nations League και μάζεψε επτά φορές την μπάλα από τα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα