AEK: Εισηγήθηκε την απόκτηση του Νέστορ Αραούχο ο Αλμέιδα

Επιμένουν οι Μεξικανοί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ σχετικά με την περίπτωση του Νέστορ Αραούχο. Με βάση το ρεπορτάζ της «La Octava Sports» ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Αμέρικα.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι η «Ένωση» θέλει να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων του Champions League τη φετινή σεζόν. Ο Αργεντινός προπονήτης επιθυμεί την παραμονή

του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και την απόκτηση του Νέστορ Αραούχο.

«Η ΑΕΚ έχε βάλει στο στόχαστρο της τον Νέστορ Αραούχο ύστερα από αίτημα του ίδιου του Αλμέιδα. Ένας από τους κύριους λόγους, είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός έχει ήδη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς αγωνιζόταν στην Θέλτα σχεδόν τέσσερα χρόνια», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μάλιστα στο Μεξικό υποστηρίζουν ότι η Αμέρικα είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον έμπειρο αμυντικό αν υπάρξει δελεαστική πρόταση. Στο «Transfermarkt» η χρηματιστηριακή αξία του 32χρονου είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του με την Αμέρικα έχει διάρκεια μέχρι το 2025.

Ο Νέστορ Αραούχο θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να παραμείνει στα πλάνα της Εθνικής Μεξικού και να μην κινδυνεύσει η θέση του στο ομοσπονδιακό συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα