Κως: Τραγική κατάληξη- Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια- Τη βρήκαν σε σακούλες κάτω από δέντρο

Το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, εντόπισαν οι ερευνητικές Αρχές, στην περιοχή Αλυκές.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η πολυήμερη έρευνα στην Κω, για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Τετάρτη και οι Αρχές πίστευαν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Γι αυτό τον λόγο, κρατείται και ένας 32χρονος υπήκοος από το Μπαγκλαντές, με τον οποίο είχε πάει η άτυχη κοπέλα σπίτι του, για να την προμηθεύσει με χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα της 27χρονης εντόπισε μία εθελόντρια,

στο Τιγκάκι στις Αλυκές (υπάρχει υβροδιότοπος). Το σώμα της Αναστάζια ήταν μέσα σε σακούλες και κάτω από ένα δέντρο και σε πολύ κακή κατάσταση.

Η περιοχή είναι μακριά από το Μαρμάρι, ωστόσο φαίνεται πως εκεί, σε απόσταση του ενός χιλιομέτρου είναι το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, στο σώμα του οποίου είχαν βρεθεί σημάδια πάλης και στο σπίτι του, γυναικεία μπλούζα με κηλίδα αίματος και γυναικεία τρίχα.

Η εθελόντρια φώναξε την Αστυνομία και αντίκρισαν τα πόδια, έξω από τη σακούλα, της 27χρονης κοπέλας. Δεν πείραξαν τίποτα, καθώς θα πρέπει πρώτα να την εξετάσει το εγκληματολογικό.

Για την τραγική αυτή είδηση ενημερώθηκαν, τόσο η μητέρα της 27χρονης που είχε μεταβεί στο νησί μαζί με ντετέκτιβ για τις έρευνες, όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή και συγκλονισμένος δήλωνε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα