Ολλανδία - Ισπανία 1-1, ισοπαλία στο... φιλικό ντέρμπι

Ολλανδία - Ισπανία 1-1, ισοπαλία στο... φιλικό ντέρμπιdstroumbΤετ, 11/11/2020 - 23:37

Ολλανδία και Ισπανία έμειναν στο 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα. Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας μπήκε οδηγός στο σκορ στο 19ο λεπτό με το πρώτο γκολ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδα του Κανάλες, με ωραίο πλασέ, ύστερα από πάσα του Άλβαρο Μοράτα.

 

 

Η Ολλανδία είχε την απάντηση στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους όταν από σέντρα του Βάινταλ η μπάλα πέρασε από τον Ντε Πάι, τον Ντε
Γιόνγκ και τελικά ο τρίτος Ολλανδός που πάτησε την Ισπανική περιοχή, ο Φαν ντε Μπέεκ σκόραρε με δυνατό σουτ κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ακέ της Μάντσεστερ Σίτι, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο μόλις στο 5ο λεπτό. Όπως έγραψε το Novasports.gr και ο Ηλίας Βλάχος ο Ολλανδός δεν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. 

Ολλανδία με σχηματισμό 4-2-3-1, παρατάχθηκε με τους Μάρκο Μπίζοτ κάτω από τα δοκάρια, τους Χάτεμπερ, Φέλτμαν, Ακέ και Βάινταλ στην άμυνα. Βαϊνάλντουμ και Ντε Γιονγκ τα δύο αμυντικά χαφ, Μπεργκούς, Φαν ντε Μπεεκ και Ντε Πάι η τριάδα πίσω από τον Λουκ ντε Γιόνγκ. 

Από την άλλη οι Ισπανοί έπαιξαν με το... Ολλανδικό 4-3-3, με τον Ουνάι κάτω από τα δοκάρια, τους Μπεγιερίν, Ερικ Γκαρσία, Μαρτίνεθ και Γκάια στην 4αδα της άμυνας. Τριάδα μπροστά τους οι Κόκε, Ρόντρι και Κανάλες, ενώ η επιθετική τριάδα ήταν οι Μορένο, Ασένσιο και Άλβαρο Μοράτα. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα. Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 23:37 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα