Νέο Διευθυντή θα ορίσει η Ρόμα

Νέο Διευθυντή θα ορίσει η ΡόμαmkatsafaΤετ, 11/11/2020 - 23:30

Ο Στέφανο Σκαλέρα, που επί του παρόντος εργάζεται ως αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου του Υπουργείου Οικονομίας στην Ιταλία, πρόκειται να γίνει νέος διευθυντής των «τζιαλορόσι» από τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport», ο διευθύνων σύμβουλος της Ρόμα, Γκουίντο Φιένγκα, επέλεξε τον Σκαλέρα μετά από συμφωνία με τον Πρόεδρο Νταν Φρίντκιν.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Corriere dello Sport»,

ο Σκαλέρα είχε πρόσφατα άμεση επαφή με τον Φρίντκιν και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Ρόμα τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Σκαλέρα θα επιβλέπει τις θεσμικές σχέσεις του συλλόγου, αλλά χάρη στην εμπειρία του στον τομέα των ακινήτων και των επενδύσεων, θα μπορούσε να καλύψει και άλλους ρόλους. Εν τω μεταξύ, οι «τζιαλορόσι» θα συνεχίσουν την αναζήτηση για έναν νέο διευθυντή αθλητισμού, με τον επικεφαλής της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντρέα Μπέρτα και τον διευθυντή της Λιλ, Λουίς Κάμπος να αποτελούν τις προτεραιότητες του συλλόγου.  

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Roma - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AS Roma ΙΤΑΛΙΑ Ένας δηλωμένος οπαδός της Ρόμα θα αναλάβει τη θέση του Διευθυντή στη Ρόμα. Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 23:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα