Ολιβέιρα: «Πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπ»

Ολιβέιρα: «Πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπ»basket1thanosΚυρ, 12/06/2020 - 22:30

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό (1-2) στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι επειδή χάσαμε ένα κλασσικό ντέρμπι και επειδή μένουμε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.»

Για το τι πήγε λάθος στο πρώτο μέρος:

«Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση δεν αρμόζει σε μένα. Ταιριάζει καλύτερα

στον προπονητή.»

Για το αν υπάρχει πίεση:

«Η πίεση υπάρχει πάντα στην ΑΕΚ από την πρώτη αγωνιστική. Εμείς θέλουμε να δίνουμε χαρά στους οπαδούς μας, σήμερα δεν το καταφέραμε.»

Για το αν η στεναχώρια και η πικρία που υπάρχει μπορεί να επηρεάσει και άλλο την ομάδα:

«Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Σήμερα και αύριο έχουμε το περιθώριο να είμαστε στεναχωρημένοι αλλά πρέπει να αντιδράσουμε από εδώ και στο εξής επειδή τα ματς έρχονται απανωτά. Πρέπει να αλλάξουμε πολύ γρήγορα το... τσιπ.»

Για το αν τα γκολ που πετυχαίνει το τελευταίο διάστημα είναι μία "απάντηση" στους επικριτές του:

«Εγώ προσωπικά ποτέ στην καριέρα μου δεν αμφέβαλλα για τις ικανότητες μου. Κάποιες φορές πρέπει να ψάχνουμε γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα όλοι μας.»

Για την κακή εικόνα των κιτρινόμαυρων στα ντέρμπι:

«Προφανώς και προβληματίζομαι για την αναποτελεσματικότητα στα ντέρμπι. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας και όπως πέρσι στα Play-Off θα επανέλθουμε στις επιτυχίες.»

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο σκόρερ του γκολ της Ένωσης, Νέλσον Ολιβέιρα, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-2). Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 22:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα