ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2: Καρδιοχτύπησαν αλλά κέρδισαν στο τέλος οι "πράσινοι"

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2: Καρδιοχτύπησαν αλλά κέρδισαν στο τέλος οι "πράσινοι"csaranΚυρ, 12/06/2020 - 21:39

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν από την αρχή να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Από νωρίς φάνηκε ότι ο αγώνας θα έχει αρκετές στιγμές συγκίνησης αφού ο Μαουρίτσιο έχασε τεράστια ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με την ΑΕΚ να μπαίνει και αυτή στον χορό των ευκαιριών λίγα λεπτά αργότερα.

Στην συνέχεια

ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Διούδη, με την Ένωση να έχει την κατοχή σε εκείνο το διάστημα αλλά οι μεγαλύτερες ευκαιρίες να είναι για τον Παναθηναϊκό.

Μετά το 30ο λεπτό η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Παναθηναϊκός πίεσε και ανάγκασε την ομάδα του Καρέρα σε αρκετά λάθη. Οι "πράσινοι" είχαν προειδοποιήσει αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 34ο λεπτό με ασίστ του Χατζηγιοβάνη και ωραίο σουτ του Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει, έμεινε σε αρκετές περιπτώσεις ψηλά και δυσκόλευε αισθητά την ανάπτυξη της ΑΕΚ.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 0 - 1 όμως το οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν διαφορετική άποψη.

Πολύ ωραία προσπάθεια του Ζαγαρίτη από τα αριστερά, την κατάλληλη η πάσα στον Κουρμπέλη με τον τελευταίο να πλασάρει και με την βοήθεια του δοκαριού να γράφει το 0 - 2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει ούτε ιδιαίτερος ρυθμός αλλά ούτε και κάποια σημαντική ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός είχε το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να θελήσει να δώσει χώρο στην ομάδα του Καρέρα και να ψάξει κάποιο ακόμα γκολ στην αντεπίθεση. 

Η ομάδα του Μπόλονι κατάφερε να διανύσει τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, με την πρώτη καλή φάση να έρχεται για την Ένωση στο 73ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά απειλήθηκε ελάχιστα με το παιχνίδι να έχει φτάσει στο τελευταίο τέταρτο και το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων να μην έχει διαφοροποιηθεί. 

Η ΑΕΚ προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά δυσκολευόταν πάρα πολύ μέσα από κάποια συνεργασία να βρει τον δρόμο προς την εστία του Διούδη. 

Στα τελευταία λεπτά όμως το παιχνίδι πήρε φωτιά, η Ένωση βρήκε γκολ με τον Ολιβέιρα μετά από σέντρα του Παουλίνιο στο 87.

Η ομάδα του Καρέρα πάλεψε για την ισοφάριση και έχασε δύο ακόμα ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με τους Λιβάγια και Χνιντ.

Το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς στο Ολυμπιακό στάδιο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Με την νίκη έφυγαν οι παίκτες του Μπόλονι από το Ολυμπιακό στάδιο σε έναν αγώνα με συναρπαστικό φινάλε. Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 21:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα