Καρέρα: «Θα αναλύσουμε αύριο το γιατί...»

Καρέρα: «Θα αναλύσουμε αύριο το γιατί...»basket1thanosΚυρ, 12/06/2020 - 21:40

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-2) στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά, χάσαμε όλες τις φάσεις, όλες τις διεκδικήσιμες μπάλες και κάναμε πολλά λάθη. Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε αύριο

το γιατί συνέβη αυτό στο πρώτο ημίχρονο ειδικά.»

Για το τι πρέπει να αλλάξει:

«Μία τέτοια ήττα πονάει πάντα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Παρότι όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για να δουλέψεις, εμείς πρέπει να το κάνουμε.»

Για το αν η πίεση αυξάνεται μετά το αρνητικό αποτέλεσμα:

«Σίγουρα η πίεση αυξάνεται και δεν είναι μία εύκολη κατάσταση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.»

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ειδικά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (1-2), στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports. Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 21:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα