Όλη η Αγγλία τραγουδάει το «Sweet Caroline»! (vid)

Όλη η χώρα απολαμβάνει τη δόξα της νίκης απέναντι στη Γερμανία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» στο Euro 2020. Οι περισσότεροι δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει, αλλά η Αγγλία θριάμβευσε εναντίον της Γερμανίας, με το τραγούδι «Sweet Caroline» να γίνεται μελωδία από το πλήθος των 40.000 οπαδών στο «Wembley» και στη συνέχεια από πολλούς Άγγλους, σε διάφορα σημεία της χώρας. Το κλασικό τραγούδι του Νιλ Ντάιαμοντ μοιάζει να να είναι ο ύμνος των «Τριών Λιονταριών» στο τουρνουά.

SWEET

CAROLINE #PartOfThePride #AVFC pic.twitter.com/A6Dqs0vJEW

— Aston Villa (@AVFCOfficial) May 14, 2019

Πώς φτάσαμε λοιπόν ως εδώ; Από πού ξεκίνησε; Οι οπαδοί της Αγγλίας φαίνεται να έχουν υιοθετήσει τον ύμνο, από αγγλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Οι οπαδοί της Άστον Βίλα τραγούδησαν το συγκεκριμένο κομμάτι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος εναντίον της Στόουκ Σίτι, τον Ιανουάριο του 2019 και έκτοτε έχει γίνει σήμα κατατεθέν του συλλόγου! Ο δημοσιογράφος Λούκας Περέιρα, λέει ότι το τραγούδι έγινε πλέον ύμνος της Άστον Βίλα στο ματς του ημιτελικού των πλέι οφ της Championship, εναντίον της Γουέστ Μπρομ, λίγους μήνες αργότερα. Η Βίλα κέρδισε με πέναλτι και το μοναδικό κλασικό τραγούδι του Νιλ Ντάιαμοντ δόνησε το Μπέρμιγχαμ για πολλές ώρες μετά το τελικό σφύριγμα.

Το τραγούδι είναι επίσης κλασικό σε αγώνες κρίκετ στην Αγγλία, οπότε μπορεί να έχει εισαχθεί στα γήπεδα ποδοσφαίρου μέσω των γηπέδων κρίκετ. Επίσης στις ΗΠΑ, οι θρύλοι του μπέιζμπολ, οι Red Sox παίζουν το Sweet Caroline σε κάθε παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα