Ουέστμπρουκ: “Ορισμένοι έρχονται μόνο για να με βρίσουν”

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το επεισόδιο που είχε με οπαδό των Γιούτα Τζαζ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Αμερικανός παίκτης αντέδρασε άσχημα και έβρισε τον αντίπαλο οπαδό, όταν δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, μετά τα όσα είχε ακούσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ουέστμπρουκ φέρεται να τόνισε στον “ενοχλητικό” οπαδό και τη σύζυγό του: “Σου το λέω και δεν παίζω, θα σε γ..., εσένα και τη γυναίκα σου. Θα σε γ... Σου ορκίζομαι σε ό,τι αγαπώ!”.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αμερικανός παίκτης
υπογράμμισε: “Μου είπε να γονατίσω όπως συνηθίζω να κάνω και μετά επανέλαβε το ίδιο η γυναίκα του. υτό είναι ασεβές, νομίζω και ρατσιστικό. Υπάρχουν φίλαθλοι που έρχονται για να απολαύσουν το ματς και άλλοι που απλώς θέλουν να προσβάλουν εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό το βίντεο που βγήκε προς τα έξω είναι ένα στιγμιότυπο, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μού φώναζαν τέτοια πράγματα”.

Από την πλευρά του, ο οπαδός των “Μορμόνων” τόνισε για το επεισόδιο: “Του είπα κάτσε κάτω και βάλε πάγο στα γόνατά σου. Δεν τον έβρισα ποτέ και η γυναίκα μου δεν του είπε ούτε λέξη. Ο τύπος αυτός είναι σπουδαίος παίκτης αλλά δεν έχει αυτοέλεγχο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα