Οι ρίζες της Rey θα αποκαλυφθούν στο "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Η Daisy Ridley, η οποία ενσαρκώνει την Rey στην πιο πρόσφατη τριλογία Star Wars, επιβεβαίωσε ότι στο "The Rise of Skywalker" θα μάθουμε για τους γονείς του χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Απαντώντας στη σχετική ερώτηση του USA Today, η Ridley είπε: "Ο σκηνοθέτης J.J. Abrams είπε ότι αυτή η ερώτηση θα απαντηθεί. Μέχρι το τέλος της ταινίας θα ξέρετε την απάντηση".

Τον Απρίλιο ο J.J.

Abrams επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση σχετικά με την καταγωγή της Rey δεν έχει κλείσει και το θέμα θα ξαναεξερευνηθεί στο 9ο επεισόδιο. Μάλιστα είχε δηλώσει ότι ο ίδιος και ο σεναριογράφος Chris Terrio είχαν πολλές ιδέες σχετικά με το υπόβαθρο της Rey.

Θεωρίες για τους γονείς της Rey αναδύθηκαν από το "The Force Awakens" με πολλούς να λένε ότι είναι απόγονος ή συγγενής κάποιου ήδη γνωστού Jedi στο σύμπαν του Star Wars, όπως ο Luke Skywalker ή ο Obi-Wan Kenobi. Ωστόσο, μια ατάκα του Kylo Ren στο "The Last Jedi" μας έβαλε σε σκέψεις, καθώς κατά τα λεγόμενα του χαρακτήρα, οι γονείς της Rey ήταν “ασήμαντοι” και πέθαναν στο Jakku. Πλέον, αναμένουμε το "The Rise of Skywalker" για απαντήσεις.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Keri Russell, Dominic Monaghan και Matt Smith. Διαγραμμένες σκηνές από το "The Force Awakens" θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο με τον Chris Terrio.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, "The Rise of Skywalker", θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο teaser trailer της νέας ταινίας και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας. Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία.

Όσον αφορά τα νέα από το franchise, φήμες θέλουν μια νέα ταινία να δημιουργείται και να βασίζεται στο "Knights of the Old Republic" της BioWare, τρεις ταινίες από τους δημιουργούς του "Game of Thrones", David Benioff και D.B. Weiss, οι οποίες φημολογείται ότι θα διαδραματίζονται στην εποχή του Old Republic, ενώ η Πρόεδρος της Lucasfilm, Kathaleen Kennedy, και ο Rian Johnson, ο σκηνοθέτης του "The Last Jedi" σχεδιάζουν το μέλλον του franchise "για τα επόμενα 10 χρόνια". Μάλιστα ο Johnson επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω στη δική του τριλογία.

Πρόσφατα άνοιξε το νέο θεματικό πάρκο της Disneyland, "Star Wars: Galaxy's Edge" στην Καλιφόρνια και μάθαμε ότι η μεγάλη γιορτή του Star Wars, το Star Wars Celebration, θα γίνει στις 27-30 Αυγούστου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Επιβεβαιώνει τις θεωρίες περί της επιστροφής του ο Mark Hamill για το "Star Wars: The Rise of Skywalker"
Keywords
Τυχαία Θέματα