Το σύμπαν του "The Walking Dead" θα ζήσει για πολλά χρόνια ακόμα

Δηλώνει το AMC.

Το AMC δηλώνει πως το σύμπαν του "The Walking Dead" θα ζήσει για "πολλά χρόνια ακόμα", παρά την ξαφνική ανακοίνωση για το τέλος του κόμικ.

Όπως δημοσίευσε το The Wrap, το AMC, το κανάλι προβολής της δημοφιλούς σειράς, είπε σε δήλωσή του: "Αυτό το εξαιρετικό κόμικ, δημιούργησε έναν κόσμο που ήδη ζει σε πολλαπλέ πλατφόρμες, όπως και στις καρδιές και στο μυαλό εκατομμυρίων

θαυμαστών στον κόσμο, και θα ζει για πολλά χρόνια ακόμα".

AMC's The Walking Dead

Παρά το γεγονός πως το κόμικ του "The Walking Dead" φτάνει στο τέλος του, απ' ό,τι φαίνεται το AMC σκοπεύει να παράγει ακόμα περισσότερο TWD υλικό. Η ομώνυμη σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 10η σεζόν, κι αναμένεται να επιστρέψει αυτό το φθινόπωρο. Η Danai Gurira, που στη σειρά υποδύεται την Michonne, θα αποχωρήσει από τη σειρά κατά τη διάρκεια του 10ου κύκλου, ακολουθώντας τον Andrew Lincoln (Rick Grimes), ο οποίος αποχώρησε στην 9η σεζόν. Και οι δύο ηθοποιοί αναμένονται να συμμετέχουν στις TWD ταινίες που ετοιμάζει το AMC.

Η πρώτη spin-off σειρα του TWD, ονόματι "Fear the Walking Dead", βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην 5η της σεζόν, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα κάτι περί ανανέωσης. Το κανάλι ωστόσο ετοιμάζει κι άλλη, άτιτλη προς το παρόν σειρά, από τον κόσμο του "The Walking Dead", η οποία θα περιλαμβάνει δύο νεαρές γυναίκες και θα επικεντρώνεται στην πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στη ζόμπι αποκάλυψη. Η τρίτη TWD σειρά θα συνδημιουργηθεί από τον Scott M. Gimple, επικεφαλής περιεχομένου του σύμπαντος του TWD, και τον Matt Negrete, που έχει υπάρξει σεναριογράφος και παραγωγός για τις τελευταίες πέντε σεζόν της πρωτότυπης σειράς, ενώ θα τελέσει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια κι αναμένεται το 2020.

The Walking Dead #193

Τέλος, να σημειώσουμε πως μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως το επόμενο TWD τεύχος της σειράς του Robert Kirkman, το #193, θα είναι και το τελευταίο. Ο Kirkman είχε κάνει νύξεις πως το τέλος του TWD κόμικ δεν είναι μακριά, στο περσινό San Diego Comic-Con, λέγοντας στο πάνελ: "Πριν δυο ή τρία χρόνια, είχα μια πολύ καλή ιδέα για ένα οριστικό τέλος. Το γνωρίζω από τότε και δουλεύω προς αυτό, οπότε ξέρω ακριβώς πού πάει και τι θα συμβεί όταν φτάσω".

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceTWD: Carol και Ezekiel γίνονται ομάδα για το κλιπ του νέου επεισοδίουΕπιστρέφει το "The Walking Dead" αποκλειστικά στο FOXΑποχωρεί πρωταγωνίστρια του "The Walking Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα