Οι λεπτομέρειες του τελευταίου DLC Pack του Call of Duty: WWII

Δωρεάν υπό προϋποθέσεις.

Το τελευταίο DLC Pack του Call of Duty: WWII δεν απέχει και τόσο πολύ, όπως μας αποκαλύπτει ένα σημερινό post στο PlayStation Blog.

Το Shadow of War DLC θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με το παραπάνω post, πρώτα για τα PlayStation 4

στις 28 Αυγούστου, ενώ μερικές ημέρες αργότερα για τα Xbox One και PC.

Το τελευταίο DLC του παιχνιδιού θα περιέχει 3 νέα multiplayer maps, ένα νέο mission για το War Mode, αλλά και το τέλος του Nazi Zombies storyline. Τα ευχάριστα όμως κρύβονται στην τιμή του. Όσοι παίκτες προλάβουν να βρεθούν στο ίδιο party με κάποιον που έχει αγοράσει το Season Pass (από τις 28 Αυγούστου έως και 28 Οκτωβρίου), θα μπορέσουν να αποκτήσουν το DLC εντελώς δωρεάν.

Τα τρία νέα maps θα λέγονται Airship, Chancellery και Excavation αντίστοιχα, όλα τα οποία βρίσκονται σε εχθρικές περιοχές. Το Airship αποτελεί μέρος εχθρικών περιοχών εντός των Άλπεων, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα προσγειωμένο zeppelin. Το Chancellery βρίσκεται μέσα στη Γαλλία, όπου θα δούμε ένα κτήριο με πρώην γραφεία των Γάλλων, με τους παίκτες να πρέπει να παλέψουν για τον έλεγχο τους. Τέλος, το Excavation, όπως δηλώνει και ο τίτλος, παρουσιάζει ένα ορυχείο σε περιοχή της Αλγερίας, το οποίο βρίσκεται και αυτό υπό ναζιστική κατοχή.

Στη συνέχεια, το επόμενο και τελευταίο mission του War Mode, λαμβάνει χώρα σε ένα ερευνητικό κέντρο του Άξονα , στα βουνά της Αυστρίας, όπου οι Συμμαχικές Δυνάμεις θα πρέπει να κλέψουν ορισμένα αντικείμενα και να καταστρέψουν απόρρητη τεχνολογία που βρίσκεται μέσα στο ερευνητικό κέντρο.

Το τελευταίο κομμάτι του puzzle, είναι το Frozen Dawn, το οποίο ολοκληρώνει το Nazi Zombies story, όπου οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν όπλα κρυμμένα από την ιστορία, για να φέρουν ένα τέλος σε μια επικίνδυνη αίρεση.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλία του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceΗ Activision εργάζεται σε παιχνίδια επόμενης γενιάςΑνακοινώθηκε το Call of Duty: WWII United Front DLCΑνακοινώθηκε το επόμενο DLC του Call of Duty: WW2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα