Νέα Xbox Bundles ίσως συνδυάσουν όλες τις υπηρεσίες της Microsoft με την κονσόλα της επιλογής σας

Το Xbox All Access μαζεύει όλες τις υπηρεσίες σε μία.

H Microsoft ετοιμάζεται να προσφέρει όλες της υπηρεσίες της σε "ένα νοικοκυρεμένο" πακέτο, παρέα με την κονσόλα της επιλογής σας.

Συγκεκριμένα, το The Verge αναφέρει, ότι η Microsoft σκοπεύει να προσφέρει bundles των Xbox One

και Xbox One X, μαζί με το Xbox All Access, το οποίο αναμένεται να "συμμαζέψει" όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής μάθαμε μόνο την τιμή του Xbox One X bundle, το οποίο θα κοστίζει $34,99 τον μήνα (περιμένουμε επιβεβαίωση και για την Ευρώπη), απαιτώντας ταυτόχρονα 2ετή δέσμευση.

Παρόλα αυτά, το Windows Central υπολόγισε την τιμή του Xbox One S bundle, καταλήγοντας στα $22 τον μήνα για δύο χρόνια.

Ερωτηματικά δημιούργησε και η "αλλαγή σχεδίων" της Microsoft κατά τη διάρκεια της Gamescom 2018, καθώς η ίδια είχε ανακοινώσει πριν την έναρξη του event, πως σε αυτό το διάστημα θα ανακοινωθούν όλα τα νέα hardware και accesories της Xbox, κάτι που τελικά δεν έγινε, μιας και το Xbox Washburn "ξεχάστηκε πίσω από τις κουρτίνες του Kölnmesse".

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλία του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceH Microsoft αποκαλύπτει νέο ημιδιαφανές Xbox One ControllerΦήμη: Έρχεται νέο Xbox Elite Controller τον ΟκτώβρηΝέο στούντιο της Microsoft προσλαμβάνει κόσμο από γνωστά franchises

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα