Οι ενδείξεις και οι ... αποδείξεις


Η διαχείριση του αγώνα της περασμένης Πέμπτης από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε αρκετές συζητήσεις. Ωστόσο, ο έχων το γενικό πρόσταγμα, Ραζβάν Λουτσέσκου αδιαμφισβήτητα γνωρίζει καλύτερα από τον κάθε έναν. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ήθελε πάρα πολύ να είχε την ευχέρεια βάσει προγράμματος να δοκιμάσει κάτι πιο ισχυρό, πιο φιλόδοξο κόντρα στην Τσέλσι, όμως η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη και με πολύ μεγάλες απαιτήσεις έχοντας τρία ματς σε μια εβδομάδα, με ΑΕΚ εντός, Αρη εντός για το Κύπελλο
και Ολυμπιακό εκτός. Βάσει των επιλογών του, έχει τον Μάτος ξεκούραστο που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Κρέσπο. Ξεκούραστος είναι και ο Κάνιας που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Λημνιός.

Ο Πέλκας έμεινε στο ματς για – σχεδόν – μια ώρα και ο Μπίσεσβαρ, που ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, μπήκε στον αγώνα στο τελευταία δεκάλεπτο. Είκοσι και κάτι λεπτά συμμετοχής για τον Πρίγιοβιτς και μηδενισμένο κοντέρ για τους Καρέλη, Ακπομ συνθέτουν το σκηνικό των ενδείξεων. Οι αποδείξεις την Κυριακή.
Keywords
Τυχαία Θέματα