Οι δημιουργοί του Ring of Elysium αρνούνται την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με την Tencent Games δεν υπάρχουν "κατασκοπίες".

Παρότι πολλοί χρήστες του Steam ισχυρίζονται πως ο τίτλος Ring of Elysium κλέβει δεδομένα χρηστών και πως εγκαθιστά ακόμα και malware στους υπολογιστές, οι δημιουργός εταιρεία Tencent Games

έχει αντίθετη άποψη.

Όπως μάθαμε, ανέβηκε και στην επίσημη σελίδα του Ring of Elysium στο Facebook μια ανακοίνωση που αφορά την ασφάλεια των δεδομένων του κάθε χρήστη στο παιχνίδι. Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: "Όσον αφορά την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που ανησυχούν οι παίκτες τελευταία, σας διαβεβαιώνουμε πως όλοι οι χρήστες του Ring of Elysium αντιμετωπίζονται με σεβασμό και απόλυτη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς το Ring of Elysium δεν θα κατασκόπευε ποτέ παράνομα τα προσωπικά δεδομένα παικτών".

Η ανάρτηση συνεχίζει: "Βρέθηκαν μεμονωμένα περιστατικά που ορίζουν το Ring of Elysium ως Trojan ή malware, παραπλανώντας το κοινό. Σχετικά με αυτό το θέμα θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους παίκτες να μην εμπιστεύονται πληροφορίες από ανεπίσημες πηγές για να αποφύγουν την εξαπάτηση. Επίσης έχουν προχωρήσει νομικά οι διαδικασίες για όσους μεταδίδουν φήμες κακοπροαίρετα, μια πράξη με σκοπό να βλάψει την φήμη της Tencent Games και του Ring of Elysium".

Διάφοροι χρήστες στο Steam ισχυρίζονται πως ο τίτλος διαθέτει root folder που αποθηκεύει keylogs και πληροφορίες και τα στέλνει σε κινέζικους servers, οι οποίοι κατεβάζουν την ταχύτητα του υπολογιστή δραματικά. Παρ’ όλα αυτά οι κριτικές είναι θετικές στην πλειοψηφία τους και πολλοί διαβεβαιώνουν ότι ο τίτλος δεν περιλαμβάνει κανένα είδος malware, υποστηρίζοντας το σύστημα TenProtect anti-cheating που χρησιμοποιεί η Tencent για το συγκεκριμένο game.

Για περισσότερα νέα σε battle royale games διαβάστε πως η Epic Games προσδίδει περισσότερη ασφάλεια στους παίκτες του Fortnite και δείτε επίσης το νέο Deep Freeze bundle του Fortnite που έρχεται τον επόμενο μήνα.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN Greece Gamescom 2018: Fear The Wolves: Συνέντευξη με τον Ruslan Didenko Gamescom 2018: Robothorium: Συνέντευξη με τον Ulysee Trezeres Η Epic Games απόκτα εταιρεία που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στους παίκτες του Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα