Οι devs του PUBG απαντούν στις φήμες για αγορασμένα assets στα maps

Είναι περίπλοκο το ζήτημα.

Οι devs του PlayerUnknown's Battlegrounds υπερασπίζεται τη χρήση αγορασμένων assets, αρνούμενοι ότι ο χάρτης Erangel είναι ένα "asset flip".

Οι μηχανές όπως η Unreal, που χρησιμοποιεί το PUBG, περιλαμβάνουν συχνά ένα κατάστημα προκατασκευασμένων assets τα οποία μπορούν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές στο παιχνίδι τους. Ένα subreddit για το PUBG υποδεικνύει ότι συγκεκριμένα αγοραστά asstets, χρησιμοποιήθηκαν στην Erangel.

Μερικοί παίκτες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι τα εν λόγω

assets δεν είναι πρωτότυπη δουλειά της εταιρείας, ενώ άλλοι το τράβηξαν περαιτέρω, υποδηλώνοντας ότι ολόκληρο το παιχνίδι είναι ένα "asset flip".

Ο επικεφαλής επικοινωνιών της PUBG Corp., Ryan Rigney, ανταποκρίθηκε στην κριτική στο Reddit, λέγοντας ότι τα αγοραστά assets επιτρέπουν στην ομάδα να "δουλέψει έξυπνα". Δημοσίευσε την απάντηση αφού μίλησε για το θέμα με τους artists του παιχνιδιού.

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι αν ξεκινήσετε μια ομάδα, πρέπει να στηρίξετε τη δουλειά σας στα asset stores, επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσετε γρήγορα ένα παιχνίδι και για μια λογική τιμή. Η πρόσληψη μιας ομάδας καλλιτεχνών 40 ατόμων για να «δοκιμάσει ένα παιχνίδι» και «να δει αν είναι διασκεδαστικό» δεν είναι απλώς, έξυπνος τρόπος εργασίας. Γι'αυτό υπάρχει το asset store. Είναι μια μεγάλη πηγή για ομάδες που θέλουν να δούλεψε έξυπνα."

Ο Rigney εξήγησε ότι οι χάρτες του παιχνιδιού χρησιμοποιούν συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών assets, με κάθε νέο χάρτη να χρησιμοποιεί λιγότερα εξωτερικά στοιχεία από το τελευταίο:

"Ο Miramar χρησιμοποίησε λιγότερα εξωτερικά assets από ό, τι ο Erangel, και ο Sanhok χρησιμοποίησε ακόμη λιγότερα", εξήγησε. "Ο τέταρτος μας χάρτης, αυτός που βγαίνει αυτό το χειμώνα, χρησιμοποιεί ανάλογα λιγότερα, αλλά αν είμαστε έξυπνοι, σχεδόν σίγουρα θα συνεχίσουμε να συνδυάζουμε assets από διαφορετικές πηγές.

Τέλος, ο δημιουργός του PUBG, Brendan Greene, θέλησε να κάνει την δική του προσθήκη σε μια συνέντευξη με τον Geoff Keighley στην E3, λέγοντας ότι "η κατηγορία αυτή τον σκοτώνει".

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Έρχεται νέος χιονισμένος χάρτης στο PUBGO επόμενος χάρτης του PUBG έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στο Xbox One10 διασκεδαστικά παιχνίδια για PC που θα απολαύσετε με την παρέα σας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα