To Resident Evil 2 Remake θα έχει 2 Campaigns

Λίγο διαφορετικά από το αρχικό παιχνίδι.

Τα campaigns του Resident Evil 2 θα απλοποιηθούν στο remake για να αποφευχθεί η "αίσθηση επανάληψης".

Το αρχικό campaign του Resident Evil 2 γίνεται πιο προσιτό στο remake για τους "παίκτες σήμερα", λέει ο παραγωγός Yoshiaki Hirabayashi.

Ο Hirabayashi άγγιξε πώς τα τέσσερα διαφορετικά σενάρια του πρωτότυπου (Leon A / Claire B και Claire A / Leon

B) έχουν μειωθεί σε δύο campaigns σε συνέντευξη με το Rely on Horror.

"Ένα από τα σπουδαία πράγματα του πρωτότυπου ήταν αυτό το είδος συστήματος δύο χαρακτήρων όπου θα μπορούσατε να πάρετε μια διαφορετική οπτική για τα γεγονότα. Είτε ως Leon ο αρχάριος αστυνομικός, είτε ως Claire, το σύστημα« zapping »όπως ήταν γνωστό παρείχε μέρος Α και μέρος Β για τον κάθε χαρακτήρα.

"Θέλουμε ακόμα να αναπαραγάγουμε το συναίσθημα ότι βλέπουμε τις δύο πλευρές στην ίδια ιστορία με την προοπτική των δύο χαρακτήρων με τον δικό τους τρόπο. Έτσι γι 'αυτό έχουμε ένα campaign για τον Leon και ένα για την Claire, είναι ξεχωριστά και μπορείτε να επιλέξετε ποιο θέλετε να παίξετε πρώτα. "

"Κάναμε μια απλοποίηση, εξαλείφοντας τη διάκριση A / B και συμπιέζοντας όλα όσα συμβαίνουν στα σενάρια A και B του χαρακτήρα σε μια ιστορία", εξήγησε ο Hirabayashi.

"Νομίζω ότι οι παίκτες σήμερα θέλουν αυτού του είδους τις βαθιές / έντονες εμπειρίες με την ιστορία και με τα 4 σενάρια, η ιστορία εξελίσσεται αργά και δημιουργεί μια αίσθηση επανάληψης περνώντας από το παιχνίδι πολλές φορές για να δούμε τα πάντα.

Το Resident Evil έρχεται στο PC, το PS4 και το Xbox One στις 25 Ιανουαρίου 2019.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Xbox Arena Festival powered by ΠΛΑΙΣΙΟ Teaser TrailerE3 2018: To Soulcalibur VI έχει ημερομηνία κυκλοφορίαςE3 2018: Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts 3 PS4 Pro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα