Ο αναμενόμενος μεγάλος πρωταγωνιστής

Μπορεί οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να έχουν δώσει το όνομα του Ερνάντες ως απόλυτου σταρ για το Μεξικό, όμως η πραγματικότητα φάνηκε με το… καλησπέρα ότι είναι διαφορετική.
Όσοι παρακολούθησαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν το ολλανδικό πρωτάθλημα από τα κανάλια Novasports, περίμεναν να δουν την αγωνιστική εικόνα του Λοζάνο. Του απόλυτου πρωταγωνιστή και πολυτιμότερου παίκτη της πρωταθλήτριας PSV, που κατάφερε
να σκοράρει 17 φορές σε 29 παιχνίδια του στην πρώτη σεζόν του στην Ευρώπη.

Στα 22 του χρόνια έχει αφήσει ήδη την πατρίδα του ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Είναι πατέρας δύο παιδιών και από τα 16 του χρόνια βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση των ειδικών στην αναζήτηση ταλέντων. Οι Ολλανδοί έκαναν τη μαγική κίνηση τον απέκτησαν το προηγούμενο καλοκαίρι και πλέον, αναμένουν ανάλογη εικόνα από εκείνον και στη συνέχεια της διοργάνωσης για να τον πουλήσουν… χρυσό.

Ο Λοζάνο μπορεί να ανταποκριθεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Διαθέτει ταχύτητα και κυρίως εξαιρετική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που τον κάνει δυσεύρετο στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Πολύ καλούς παίκτες γραμμής βλέπουμε. Τέτοιους που να συνδυάζουν και την ικανότητα στο σκοράρισμα ελάχιστους. Γι’ αυτό και όσοι υπάρχουν παίρνουν… όλο το χαρτί!

Η πρώτη σεζόν του Μεξικανού (σκόρερ για το Μεξικό στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ με τη Γερμανία) στα γήπεδα της Ευρώπης ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Σε βαθμό που το όνομα του Ερνάντες μπορεί να μείνει πολύ σύντομα σε δεύτερο ρόλο για τους Μεξικανούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα