Οι "Teen Titans Go!" θα συναντήσουν τους "Teen Titans"

Κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Στην αρένα θα βρεθούν οι δύο animated σειρές της DC, "Teen Titans" και "Teen Titans Go!". Για να αναμετρηθούν ή για να ενώσουν τις δυνάμεις τους, το περιεχόμενο μπορεί να παραμένει ακόμα άγνωστο αλλά το νέο project θα έχει τίτλο "Teen Titans Go! vs. Teen Titans".

Ένας αντιπρόσωπος από τη Warner Bros. επιβεβαίωσε στο IGN ότι το συγκεκριμένο

project, του οποίου τη μορφή ακόμα δεν γνωρίζουμε, θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Προς το παρόν, δεν έχει ειπωθεί κουβέντα σχετικά με το αν θα πρόκειται για σειρά, μίνι σειρά, τηλεταινία ή κάτι άλλο και το στούντιο παραμένει σιωπηρό, χωρίς να προσφέρει καμία λεπτομέρεια.

Το ενδεχόμενο μία ένωσης των δύο animated σειρών υπήρχε ήδη. Περίπου στη μέση των τίτλων τέλους της ταινίας "Teen Titans Go! To the Movies" δόθηκε η εντύπωση πως ένα πιθανό crossover με την αρχική σειρά "Teen Titans" μπορεί να έρχεται. Όπως μεταφέρει το io9, επιπλέον, ένα teaser για αυτή τη συνένωση που φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στην ερχόμενη home video έκδοση της ταινίας, κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Στις 12 Οκτωβρίου έκανε την πρεμιέρα της και η live-action μεταφορά της ομάδας ηρώων της DC, "Titans", στην υπηρεσία streaming DC Universe. Η πορεία της φαίνεται αρκετά επιτυχημένη, αφού ανανεώθηκε ήδη για τη δεύτερη σεζόν της. Στο DC Universe θα κάνουν την εμφάνιση τους και μερικές ακόμα σειρές, των οποίων τις πρεμιέρες μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες εδώ.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΣτο συρτάρι μπαίνει η κινηματογραφική μεταφορά της "Barbie"Οι Tom και Jerry επιστρέφουν σε live action ταινία από τον σκηνοθέτη του Fantastic FourΜπορεί να δούμε την Margot Robbie ως Barbie στη νέα της ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα