Καρανίκας: "Βαριά φανέλα με απαιτήσεις η Λάρισα" (video)

Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΛ μίλησε ο Νίκος Καρανίκας στην κάμερα του novasports, που αναφέρθηκε και στη σκληρή δουλειά του προπονητή της ομάδας, αλλά και στις απαιτήσεις που υπάρχουν στους "βυσσινί".

Αναλυτικά:

"Δεν είναι καλό να χάνεις πόντους μέσα στο σπίτι σου. Υπερείχαμε σε όλες τις γραμμές του αντιπάλου, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Δυο τρεις φάσεις είναι αμφισβητούμενες, νομίζω πως είναι
πέναλτι. Όλα τα ματς είναι κρίσιμα, πρέπει σε κάθε ματς να αποδεικνύουμε πως είμαστε Λάρισα, είμαστε μεγάλη ομάδα με ιστορία.

Το ποδόσφαιρο σου μεταφέρει πίεση, εγώ νιώθω τυχερός που παίζω σε μια ομάδα που έχει πίεση, γιατί γίνομαι καλύτερος. Φοράμε μια βαριά φανέλα και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις.

Θα πάμε να παίξουμε στα ίσια τον Λεβαδειακό και να κερδίσουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ο προπονητής δουλεύει κάθε μέρα σκληρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, είμαστε οικογένεια. Το ότι δεν ήρθε το γκολ σήμερα, δεν σημαίνει κάτι, θα έρθει στο επόμενο ματς".
Keywords
Τυχαία Θέματα