Οι Nintendo Fans πασχίζουν να καταλάβουν τις νέες φήμες για το Smash Bros.

Φωνάξτε τον Sherlock.

Μια υποτιθέμενη διαρροή για το roster του Super Smash Bros. Ultimate έκανε την εμφάνιση της την Τετάρτη και οι Nintendo fans ρίχνουν ώρες και ώρες στην εξερεύνηση λεπτομερειών σχετικά με αυτή.

Μετά τη δημοσίευσή του στο Snapchat σε ένα βίντεο από ένα ανώνυμο γαλλικό πρόσωπο την στιγμή εκείνη,

διαγράφηκε γρήγορα και στη συνέχεια εμφανίστηκε ως εικόνες κολλημένες μαζί στο Discord και αργότερα στο 4chan. Οι εικόνες κυκλοφόρησαν από τότε το Διαδίκτυο και τώρα υπάρχουν στο Imgur.

Φωτογραφία: Imgur

To Leak Review έσπευσε στο Twitter για να εξηγήσει τις άπειρες ώρες που οι οπαδοί έχουν ρίξει για να συγκεντρώσουν τα κομμάτια που λείπουν στο παζλ, συμπεριλαμβανομένου του ποιος είναι το πρόσωπο πίσω από τις εικόνες και ποιοι χαρακτήρες θα μπορούσε να είναι πίσω από τις pixelated εικόνες.

Το όνομα του χρήστη ήταν "μουτζουρωμένο", αλλά ακόμα ευανάγνωστο σε μεγάλο βαθμό, και φημολογείται ότι είναι ο Eric Bricard, ένας άνθρωπος που, σύμφωνα με τη σελίδα του LinkedIn, έχει σπουδάσει γραφιστική και εργάζεται για τη Marina PLV - εταιρεία που εκτυπώνει διαφημιστικά υλικά για επιχειρήσεις.

Ένας χρήστης με το όνομα ecylis στο GameFAQS, προσεκτικά μετέφρασε τη σελίδα LinkedIn του Bricard, καθώς είναι εξ ολοκλήρου στα γαλλικά.

Ο τίτλος του Bricard αναφέρει, "responsable grands comptes chez les ateliers Marina." Ο χρήστης ecylis ανακάλυψε ότι μεταφράζεται σε "διευθυντής λογαριασμών στα εργαστήρια της Marina".

Από εκεί, οι λέξεις "les ateliers Marina" σε μια αναζήτηση Google θα σας μεταφέρουν στον ιστότοπο Marina PLV, ο οποίος καθορίζει τις εταιρείες που έχουν συνεργαστεί μαζί τους για διαφημιστικά υλικά - συμπεριλαμβανομένης της Bandai Namco.

Ένα ποστ στο Reddit έχει ενημερώσεις καθώς οι οπαδοί έχουν αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες για τη φερόμενη διαρροή, συμπεριλαμβανομένου ενός tweet που φαίνεται να είναι από ένα ανεπίσημο γαλλικό προφίλ ειδήσεων για τη Nintendo, το οποίο tweet-αρε νωρίτερα την Τετάρτη ότι έρχονται σε επαφή με την εταιρεία για να επιβεβαιώσουν πως ο Bicard εργάζεται εκεί.

Μετεφρασμένο, το tweet αναφέρει: "Η Nintendo News μπόρεσε να μιλήσει με την εταιρεία για να επιβεβαιώσει ότι ο υπάλληλος πίσω από την εικαζόμενη διαρροή του Super #SmashBros, Ultimate εργάζεται καλά γι 'αυτή."

Το ποστ στο Reddit αναφέρει του τρόπου που οι Nintendo fans προσπαθούν να αποκαλύψουν αν η διαρροή είναι αληθινή, συμπεριλαμβανομένου ενός αναλυτικού "διερευνητικού χάρτη" που δείχνει αρκετούς τρόπους με τους οποίους τα αποδεικτικά στοιχεία συνδέονται μεταξύ τους, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση πως είναι αλήθεια και πως δεν είναι απλά ένα ψεύτικο design.

Οι fans επίσης πιστεύουν ότι αν είναι αλήθεια, θα μπορούσε να είναι μια ακούσια διαρροή, με τον Bicard να στέλνει το βίντεο σε έναν φίλο του Snapchat, ο οποίος τελικά έβγαλε screenshot και το διέρρευσε.

Ανακάλυψαμε τον περασμένο μήνα ότι η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα ειδικό πακέτο Super Smash Bros. Ultimate Switch που κυκλοφορεί στις 2 Νοεμβρίου - ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 7 Δεκεμβρίου. Διαθέτει ειδική βάση με χαρακτήρες από το αρχικό roster του N64 , ειδικά Joy-Con's με το λογότυπο Smash Bros. και ένα ψηφιακό download για το παιχνίδι. Επίσης μπορείτε να προπαραγγείλετε το Super Smash Bros. Ultimate Pro Controller και το Special Edition Steelbook.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Nintendo Direct: Νέο Switch bundle για το Super Smash Bros. Ultimate To Super Smash Bros. Ultimate έχει νέο χειριστήριο και Steelbook Τέλος στη συνωμοσιολογία γύρω από την κατάσταση του Luigi

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα