Οι χρήστες XBOX ενοχλούνται από την αποκλειστική early beta του Fallout 76

Κάποιοι μάλλον ξεχνάνε τι σημαίνει Beta.

Η αρχική ανακοίνωση του Fallout 76 Beta αναφέρει λεπτομερώς πως οι παίκτες του Xbox One θα έχουν πρόσβαση στη Beta μία ολόκληρη εβδομάδα πριν από τους χρήστες του PlayStation 4.

Ωστόσο, ο προγραμματισμός της beta έχει αλλάξει δραματικά. Όπως ανακοίνωσε

η Bethesda την Τετάρτη στο Twitter ότι η δεύτερη beta μετά το πρώτο τετράωρο άνοιγμα της Τρίτης θα είναι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου από τις 5:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ. ET.

Στη δημοσίευση της Bethesda στην ιστοσελίδα τους την Τρίτη, αναλύουν τις πτυχές του "Break-it Early Test", λέγοντας ότι η beta μπορεί να είναι offline για μια ή δύο μέρες, ενώ εξετάζουν τα δεδομένα από την ίδια την έκδοση beta.

"Σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, το παιχνίδι μπορεί να είναι online σε όριο χρόνου που κυμαίνεται από δύο έως οκτώ ώρες. Επιπλέον, θα υπάρξουν στιγμές που η BETA θα είναι offline για μια ολόκληρη μέρα ή δύο, για να εξετάσουμε τα δεδομένα από την προηγούμενη δοκιμή και να γίνουν αλλαγές όπου απαιτείται."

Οι παίκτες που προ-παρήγγειλαν το Fallout 76 στο Xbox - ειδικά για την έγκαιρη πρόσβαση στη beta - εκφράζουν τις απογοητεύσεις τους τόσο στο Twitter όσο και στο Reddit, λέγοντας ότι αντί να έχει μια ολόκληρη εβδομάδα πρόσβασης, μετά το Σάββατο θα είναι μόνο 6 ώρες.

Το διάλειμμα 4 ημερών από τη beta που θα είναι εκτός σύνδεσης δεν δίνει πολύ χρόνο στους παίκτες του Xbox να έχουν πρόσβαση στους servers πριν οι παίκτες του PS4 αποκτήσουν πρόσβαση την Τρίτη 30 Οκτωβρίου.

Η Βethesda δήλωσε αρχικά ότι η beta θα ήταν online μεταξύ τεσσάρων και οκτώ ωρών κάθε φορά και θα έκανε άμεσες διορθώσεις με ενημερώσεις για τους παίκτες προτού θέσει ξανά τον server online.

Οι χρήστες εκτός των ΗΠΑ είναι επίσης δυσαρεστημένοι λόγω των διαφορών στις ζώνες ώρας, με την πρώτη beta να ξεκινάει από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4:00 π.μ. καθημερινής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

O χρήστης του Reddit HarraReeves πόσταρε την Τετάρτη πως αισθάνθηκε αρχικά ότι η beta του Xbox One ήταν άδικη για τους PS4 παίκτες, αλλά τώρα αισθάνονται άσχημα για τους χρήστες του Xbox.

"Δεν θα έχουν καθόλου χρόνο για να παίξουν εξαιτίας αυτών των παράξενων προγραμμάτων. Δεν είναι μια εβδομάδα νωρίτερα, είναι κάτι σαν 10 ώρες-παιχνιδιού-το-πολύ νωρίτερα" έγραψε ο χρήστης HarraReeves.

Ο χρήστης ArcticReaper από την Αυστραλία απάντησε σχετικά με τις χρονικές διαφορές. "Είναι χάλια που στην Αυστραλία θα ξεκινήσει στις 8 π.μ. και οπουδήποτε αλλού θα ξεκινήσει το προηγούμενο βράδυ. Για 2 ώρες δεν νομίζω ότι δικαιολογείται να σηκωθεί νωρίς κάποιος γι 'αυτό. Τέσσερις ώρες θα άξιζαν τον κόπο. Όχι ευχαριστώ, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για μένα να δοκιμάσω και να προσπαθήσω να σπάσω το παιχνίδι με έναν φίλο.

Ο χρήστης JLArmitage ανέφερε ότι: "Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι η έγκαιρη πρόσβαση στο παιχνίδι. Είναι μια πρόωρη πρόσβαση σε beta για μια εβδομάδα. Το χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά για να δοκιμάσουν τον server και επομένως θα υπάρχουν μικρά παράθυρα χρόνου για να δουν πόσο μπορεί να αντέξει ο server προτού πέσει."

Ένας άλλος χρήστης, ο AncientRent, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η Bethesda κυκλοφορεί τη Beta για πωλήσεις πριν από την κυκλοφορία, λέγοντας ότι αν η beta ήταν αποκλειστικά για δοκιμή του server, θα το έκανε ανοιχτό beta για να εξασφαλίσει τη σύνδεση περισσότερων ανθρώπων.

"Χρησιμοποιήθηκε σαφώς ως ένας τρόπος να πουν 'προ-παραγγείλετε το παιχνίδι για να αποκτήσετε πρόωρη πρόσβαση', ειδικά δεδομένου ότι είναι τόσο ξεκάθαροι για την πρόοδο των χαρακτήρων μας η οποία μεταφέρεται στο live παιχνίδι", έγραψε ο χρήστης AncientRent.

Οι χρήστες που δεν έχουν προ-παραγγείλει το Fallout 76 και σχεδίαζαν να το κάνουν για το Xbox One, λένε τώρα ότι πρόκειται να περιμένουν και να το πάρουν στο PS4.

Το πρώτο χρονικό παράθυρο για τη Beta ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, και κυμαίνεται μεταξύ 4 μ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες και 2 μ.μ. (της επομένης) στην Αυστραλία.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Η Bethesda δίνει λεπτομέρειες για το PvP του Fallout 76 H Bethesda ξέρει ότι η Beta του Fallout 76 θα έχει προβλήματα και θέλει βοήθεια Αποκαλύφθηκαν οι Φατρίες του Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα