Ένα αναπάντεχο ban στο Call of Duty: Black Ops 4

Τον πετύχατε πουθενά in-game;

Ο Core Gameplay Designer του Battlefield V, Florian Le Bihan, επίσης τυγχάνει να είναι υπερβολικά καλός στο Call of Duty: Black Ops 4. Πόσο καλός; Λοιπόν, φαίνεται ότι ο Le Bihan έφαγε ban εξαιτίας των δεξιοτήτων του.

Ο Le Bihan δημοσίευσε μια εικόνα του μηνύματος που ήρθε με το ban του στο Twitter

στις 23 Οκτωβρίου. Λίγο μετά τη δημοσίευση σχετικά με τo ban, ο Le Bihan ανέβασε ένα κλιπ στο YouTube (σύνδεσμος στο Tweet παρακάτω).

Dear @Treyarch (also @TreyarchPC),

Please find attached to this tweet (below) a great video of me killing some other players on #BlackOps4. Accept this as a token of my appreciation towards your game (please unban).

P.S: Sorry for the bad edit, I know.https://t.co/grR2HreD20

— Florian - DRUNKKZ3 (@DRUNKKZ3) October 23, 2018

Κατά τη διάρκεια σχεδόν τριών λεπτών, καταφέρνει έναν τεράστιο αριθμό kills με γρήγορη διαδοχή. Χρησιμοποιώντας το πιστόλι Mozu εφοδιασμένο με scope, ο Le Bihan είναι μηχανή headshot. Ουσιαστικά εξαφανίζει τους αντιπάλους πριν ο μέσος άνθρωπος καν τους δει. Και δεν αναφέρω καν τις δεξιότητες του ως sniper.

Σοβαρά, προσέξτε το βίντεο. Ο άνθρωπος είναι από άλλο πλανήτη.

"Η καλύτερη μου εικασία βασίζεται περισσότερο σε στατιστικά στοιχεία και πρότυπα, όπως το HS Ratio, kills ανά λεπτό, headshot streaks κ.α.. Συνδυάσαμε πολλούς ύποπτους παράγοντες και μερικούς συναγερμούς μέχρι το ban", λέει ο Le Bihan για το σκεπτικό πίσω από το ban στο Twitter.

Είναι δυνατόν να είστε τόσο καλοί στο Call of Duty που ενεργοποιείτε τους μηχανισμούς κατά των bot που υπάρχουν στο παρασκήνιο; Στην περίπτωση του Le Bihan, φαίνεται ότι συνέβη στην πραγματικότητα. Ο ρυθμός με τον οποίο συσσωρεύτηκαν τα headshots ίσως έκανε άλλους παίκτες να πιστεύουν ότι χρησιμοποίησε aimbot.

Ευτυχώς για τον Le Bihan και δυστυχώς για τους αντιπάλους του, το ban του δεν ισχύει πλέον.

Πριν από τη δουλειά του ως σχεδιαστής παιχνιδιών στην EA DICE, ο Le Bihan ήταν επαγγελματίας παίκτης του Battlefield για την ομάδα esports Fnatic. Ίσως θα έπρεπε να ήταν επαγγελματίας παίκτης Call of Duty, επίσης.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Αποκαλύφθηκε το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 2018 Το νέο DLC του Call of Duty: Black Ops 4 συγκεντρώνει χρήματα για ανέργους βετεράνους Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Black Ops 4 πάτησε τα WW2 και Black Ops 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα