Οι Connie Nielsen και Robin Wright επιστρέφουν στο sequel του "Wonder Woman"

H Antiope και η Queen Hippolyta θα εμφανιστούν σε μια flashback σκηνή.

Στο "Wonder Woman 1984" θα επιστρέψει η Antiope, που την υποδύεται η Robin Wright και η Queen Hippolyta, που την υποδύεται η Connie Nielsen.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν Spoilers από την πρώτη ταινία "Wonder Woman", προχωρήστε με δική σας ευθύνη!

Σύμφωνα με το NET-A-PORTER,

η Wright και η Nielsen θα επιστρέψουν στο σετ για να γυρίσουν, σύντομα, μια flashback σκηνή για το επερχόμενο sequel του "Wonder Woman".

Η Antiope πέθανε στην πρώτη ταινία "Wonder Woman". Ωστόσο, το ίδιο συμβαίνει και με τον χαρακτήρα του Chris Pine, τον Steve Trevor αλλά από ότι φαίνεται θα εμφανιστεί κανονικά στο sequel και με μεγάλο ρόλο κιόλας. Η Nielsen και η Wright ήταν να κάνουν και cameo εμφανίσεις στο "Justice League" αλλά ο ρόλος της Wright κόπηκε στο τέλος.

Το "Wonder Woman 1984" κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου του 2019 και στις 15 Νοεμβρίου σε αυτούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία, μπορείτε να δείτε το ντοκουμέντο του Pedro Pascal που δημοσίευσε η Patty Jenkins, να διαβάσετε για την επιστροφή του Hans Zimmer στον κόσμο των υπερηρώων για το soundtrack της ταινίας όπως και δείτε μία νέα εικόνα από του συντελεστές του "Wonder Woman 1984" και να ρίξετε μια πρώτη ματιά στην Cheetah, που υποδύεται η Kristen Wiig.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΟ Hans Zimmer επιστρέφει στους υπερήρωες για το soundtrack της Wonder WomanΜία νέα εικόνα από του συντελεστές του "Wonder Woman 1984"Η Patty Jenkins δημοσίευσε ντοκουμέντο του Pedro Pascal στο "Wonder Woman 1984"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα