PAX West 2018: H Vlambeer αποκαλύπτει νέο παιχνίδι

Μια νέα οπτική στα shoot 'em up παιχνίδια.

H Vlambeer, η developer εταιρεία πίσω από τα Nuclear Throne και Luftrausers, γιόρτασε τα 8 γενέθλιά της, ανακοινώνοντας ένα παιχνίδι έκπληξη, κατά τη διάρκεια του PAX West 2018.

Το παιχνίδι είναι για την ώρα άτιτλο και περιλαμβάνει ένα one-button setup. Κινούμενοι

με τα βελάκια του πληκτρολογίου, χρησιμοποιείτε μόνο το "Χ" για να πυροβολήσετε.

Στην επιφάνεια, το επόμενο παιχνίδι της Vlambeer - το οποίο δεν έχει προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ή πλατφόρμες - μοιάζει με ένα τυποποιημένο shoot'em up. Αλλά φαίνεται να υπάρχει βαθιά στρατηγική στο demo που έπαιξε το IGN στο PAX. Ο παίκτης δεν μπορεί να στοχεύσει το διαστημόπλοιο, αλλά αντιθέτως το σκάφος στοχεύει από μόνο του καθώς το μετακινείτε χωρίς να πυροβολείτε, στοχεύοντας τον πλησιέστερο εχθρό.

Οι νέοι εχθροί δεν κάνουν spawn συνεχώς. Η πτώση του πρώτου εχθρού δημιουργεί σε ένα κομμάτι του χώρου μια πράσινη γλίτσα, η οποία, αν απομακρυνθείτε αρκετά, θα δημιουργήσει νέους εχθρούς. Κάποιοι από αυτούς συμπεριφέρονται διαφορετικά, εκτοξεύοντας διαφορετικούς τύπους βλημάτων και όπως βλέπετε στις εικόνες παραπάνω, η οθόνη μπορεί να γεμίσει με εχθρούς και θανατηφόρες δέσμες ενέργειας.

Το παιχνίδι στην τρέχουσα κατάσταση του προσέφερε την δυνατότητα να κάνετε high score, ενώ παράλληλα παρείχε σύστημα ξεκλειδώματος για νέα power-ups και σκάφη που βασίζονται σε διαφορετικούς τύπους εχθρών. Με δεδομένο βέβαια, ότι δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

Ο Rami Ismail της Vlambeer είπε στο IGN ότι δεν σχεδίαζαν να παρουσιάσουν το παιχνίδι καθόλου και το έκαναν αυθόρμητα για να γιορτάσουν τα γενέθλια της εταιρείας. Ο Ismail είπε επίσης ότι το στούντιο ενδιαφέρθηκε να επιστρέψει στις ρίζες του και να κάνει μικρά παιχνίδια όπως αυτό, αφού εργάστηκε για πολύ καιρό πάνω στο Nuclear Throne.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreecePAX West 2018 CosplayPandemic Express - Reveal Trailer11 λεπτά Gato Roboto Gameplay - PAX West 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα