ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς έξι

ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς έξιalambosΠαρ, 11/27/2020 - 16:39

Ο ΟΦΗ έχει μάθει φέτος να ζει με τα προβλήματά του και πλέον προετοιμάζεται για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο θέλει δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το 4-1 στον Βόλο. Με καλή ψυχολογία και με λιγότερα προβλήματα ο Γιώργος Σίμος προετοιμάζει την ομάδα του, καθώς πλέον απουδιάζουν μόνο οι έξι μακροχρόνια απόντες, για τους οποίους ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Έτσι την

Παρασκευή προπονήθηκαν όλοι πλην των Μαρινάκη, Σολίς οι οποίοι έκαναν θεραπεία και αναμένονται σύντομα πίσω. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Φελίπε και αποκατάσταση οι Τσιλιανίδης και Βαζ. Ασφαλώς δεν προπονήθηκε ο προσφάτως τραυματίας Αντίλ Ναμπί.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/11, 17:00).

Θεραπεία έκαναν οι Νίκος Μαρινάκης και Nazareno Solis. O Felipe Souza ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (28/11) στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (29/11).

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Με σαφώς λιγότερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει ΠΑΣ και εν αναμονή πλέον των μακροχρόνια απόντων.

Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 16:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα