Mαραντόνα: Με «Live is Life» οι αγώνες του Καμπιονάτο (vid)

Mαραντόνα: Με «Live is Life» οι αγώνες του Καμπιονάτο (vid)ageorgiΠαρ, 11/27/2020 - 15:55

Η αξέχαστη χορευτική προθέρμανση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα παιχτεί στις γιγαντοοθόνες των γηπέδων της Σέριε Α το Σαββατοκύριακο.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι ο pibe d’ oro δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ωστόσο οι μοναδικές στιγμές που χάρισε στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη

όσων αγαπούν τη «στρογγυλή θεά».

Μία από αυτές, ήταν και η προθέρμανση του Ντιέγκο πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ανάμεσα στη Νάπολι και την Μπάγερν Μονάχου στο Ολυμπιακό Στάδιο της βαυαρικής πόλης.

Με τα μεγάφωνα του σταδίου να παίζουν το γνωστό «Live is Life» των Opus, ο θρύλος του ποδοσφαίρου συντονίστηκε με τον ρυθμό και χρησιμοποίησε το κομμάτι για να ζεσταθεί, «μιλώντας» παράλληλα στην μπάλα.

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο θα προβληθεί πριν από τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής της Σέριε Α, ενός πρωταθλήματος το οποίο ο εκλιπών κόσμησε με την παρουσία του φορώντας τη φανέλα των «παρτενοπέι».

Επίσης, όπως είναι αυτονόητο πριν από την έναρξη των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του pibe d’ oro.

Θυμηθείτε την θρυλική προθέρμανση του Ντιέγκο:

Diego Maradona special pre-game warm up before the UEFA Cup semi-final. pic.twitter.com/5lL1ezqYA6 — South Garner Soccer (@SGMenSoccer) November 25, 2020

 

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Napoli - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντιέγκο Μαραντόνα SSC Napoli ΙΤΑΛΙΑ Η αξέχαστη χορευτική προθέρμανση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα παιχτεί στις γιγαντοοθόνες των γηπέδων της Σέριε Α το Σαββατοκύριακο. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 15:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα