ΟΦΗ-Άρης 3-2: “Τρίποντο” από τον πάγκο (vids, pics)

Εκκίνηση με νίκη από τον πάγκο για τον ΟΦΗ που προηγήθηκε 2-0 του Άρη, είδε τους “κίτρινους” να ισοφαρίζουν σε 2-2 και να αγγίζουν την ανατροπή στο 86′ με το δοκάρι του Πάλμα, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με γκολ στο 91′ από τον Νέιρα.

Αμπάντα, Μοσκέρα και Νέιρα ήρθαν από τον πάγκο για να συνεργαστούν στη φάση του 91′ και να χαρίσουν τη νίκη στους Κρητικούς.

Ντίκο στο 17′ και Θοράρισον στο 38′ τα άλλα δύο γκολ

του ΟΦΗ, ενώ για τον Άρη σκόραρε ο Μορόν στο 40′ και ο Φαμπιάνο στο 64′. Δύο δοκάρια για τον Πάλμα, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ανώτερος ο ΟΦΗ, προβλήματα για Άρη

Το πρώτο τέταρτο στο “Γεντί Κουλέ” κύλησε δίχως κάτι αξιόλογο με τον Άρη να έχει την πρώτη τελική, αλλά τον ΟΦΗ να πετυχαίνει γκολ στο 17′ με ασίστ του Μανδά και τον Ντίκο να κάνει εξαιρετικές ντρίμπλες για το 1-0. Η αντίδραση των “κίτρινων” ήρθε στο 19′ με τον Πάλμα να παίρνει την κεφαλιά τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποτρέπει το 1-1.

Ο Ντίκο το πρώτο γκολ της σεζόν για τον ΟΦΗ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τα προβλήματα στην άμυνα του Άρη συνεχίστηκαν και στο 38′ από την αδυναμία του Μοντόγια να διώξει τη μπάλα, ο Θοράρισον με σουτ που κόντραρε στον Φαμπιάνο έκανε το 2-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στο ματς στο 40′ με το γκολ του Μορόν μετά από ωραία ενέργεια του Μοντόγια.

Αντίδραση με Φαμπιάνο, άτυχος ο Πάλμα

Η εικόνα του Άρη βελτιώθηλε στο δεύτερο ημίχρονο με τους “κίτρινους” να χάνουν καλή ευκαιρία στο 50′ με τον Μοντόγια, αλλά και τον Πάλμα στο 59′ με τον Μανδά να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ που έκανε. Η ισοφάριση για την ομάδα του Τόλη Τερζή ήρθε στο 64′ με τον Φαμπιάνο να σκοράρει μετά από φάουλ του Πάλμα και το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως off side, αλλά το VAR ν’ διορθώνει την απόφαση και να μετράει το γκολ του Βραζιλιάνου. Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος στο 73′ με τον Μπάκιτς να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα διπλά από το δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη. Ο Άρης άγγιξε την ανατροπή στο 86′, όμως ο Πάλμα στάθηκε ξανά άτυχος αφού το φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο δοκάρι του Μανδά. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί εκ νέου στο ματς με σκόρερ τον Νέιρα που μπήκε στο ματς στο 83′ και μετά από ασίστ του Μοσκέρα, ενώ στο 95′ ο Οντουμπάτζο έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Το φιλμ του αγώνα

Α’ ημίχρονο
16′ Μακρινό σουτ του Μορόν, εύκολα ο Μανδάς.
17′ Γέμισμα του Μανδά, ωραία ατομική ενέργεια και εξαιρετικές ντρίμπλες του Ντίκο, ο οποίος μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Χουτεσιώτη για το 1-0.
19′ Σέντρα του Κάρλσον, ο Πάλμα πήρε την κεφαλιά, ο Μανδάς έπεσε και έδιωξε τη μπάλα με τον επιθετικό του Άρη να θεωρεί πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Η μπάλα είχε χτυπήσει στο δοκάρι του Μανδά και μετά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έκανε μεγάλη επέμβαση.

Η εκτέλεση του Ντίκο για το 1-0. ΠΗΓΗ: In Time Sports

38′ Αδράνεια στην άμυνα του Άρη, ο Μοντόγια δεν μπόρεσε να διώξει, ο Θοράρισον πήρε τη μπάλα, ήρθε στον άξονα, σούταρε και νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 2-0. Η μπάλα κόντραρε στον Φαμπιάνο και άλλαξε πορεία.
40′ Σουτ του Μορόν, πάνω στον Λαμπρόπουλο.
40′ Ωραίο γύρισμα του Μοντόγια, ο Μορόν μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε τον Μανδά για το 2-1.
45′ Ωραία πάσα του Τοράλ, διαγώνιο σουτ του Λάρσον, άουτ η μπάλα.

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Μορόν. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Β’ Ημίχρονο
50′ Σουτ του Ντίκο, άουτ.
50′ Μεγάλη φάση για τον Άρη, με τον Μοντόγια να παίρνει από τον Νταρίντα, αλλά το σουτ που έκανε να περνάει ελάχιστα άουτ.
53′ Σέντρα-σουτ του Φεράρι, άουτ η μπάλα.
59′ Εκτέλεση φάουλ του Πάλμα, ο Μανδάς έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.
63′ Τρομερό τάκλιν του Οντουμπάτζο στον Μπάκιτς που έμπαινε απειλητικά μέσα στην περιοχή του Άρη.
64′ Φάουλ του Πάλμα, ο Φαμπιάνο σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side με την φάση να ελέγχεται από το VAR και να διαπιστώνεται πως δεν υπάρχει παράβαση και τον Άρη να ισοφαρίζει σε 2-2.
73′ Πολύ ωραίο σουτ του Μπάκιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη.
86′ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Πάλμα, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μανδά.
90’+1 Συνεργασία Αμπάντα και Μοσκέρα από τα αριστερά, ο Κολομβιανός έκανε το γύρισμα με τον Νέιρα να νικάει από κοντά τον Χουτεσιώτη για το 3-2.
90’+5 Σουτ του Φελίπε έξω από την περιοχή, με εξουδετερωμένο τον Χουτεσιώτη, ο Οντυμπάτζο έδιωξε πάνω στη γραμμή.
90’+7 Σουτ του Μορόν, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μανδάς, Θοράρινσον (83′ Αμπάντα), Λαμπρόπουλος, Καρό (76′ Πασαλίδης), Βούρος, Λάρσον, Γκαγέγος, Μεγιάδο, Μπάκιτς (83′ Νέιρα), Τοράλ (61′ Μοσκέρα), Ντίκο (76′ Φελίπε).

Άρης: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ (46′ Ντουκουρέ), Ρουπ, Νταρίντα, Πάλμα, Κάρλσον, Μορόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα