Επιστρέφει στη Μελβούρνη

Οι διοργανωτές του Australian Open επιβεβαίωσαν την επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς στη Μελβούρνη, δύο χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στο Happy Slam

To 2018 η Σερίνα Γουίλιαμς αγωνίστηκε σε δύο τελικούς Grand Slam αλλά απέτυχε να ισοφαρίσει το κορυφαίο ρεκόρ των 24ων Grand Slam

τίτλων, χάνοντας απ’την Αντζελίκ Κέρμπερ στο Wimbledon κι απ’τη Ναόμι Οσάκα στο US Open.

Το ματς με τη νεαρή Γιαπωνέζα στη Νέα Υόρκη, ήταν και το τελευταίο στη χρονιά για την θρυλική τενίστρια, αφού αποφάσισε να μην αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η 37χρονη Σερίνα, δεν το βάζει κάτω. Με νωπές τις μνήμες από την αντιεπαγγελματική της συμπεριφορά στο Flushing Meadows, η Γουίλιαμς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το 2019, βάζοντας στόχο να είναι απόλυτα έτοιμη να διεκδικήσει τον 8ο τίτλο της στο Australian Open, θέλοντας να ισοφαρίσει το κορυφαίο ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ με 24 Grand Slam τίτλους.

Τελευταία συμμετοχή της Γουίλιαμς στη Μελβούρνη, ήταν το 2017 όταν κατέκτησε τον 23ο Major τίτλο της καριέρας της, με νίκη επί της Βίνους Γουίλιαμς στον τελικό. Σε εκείνο το τουρνουά, η Σερίνα ήταν 8 εβδομάδων έγκυος και λίγους μήνες αργότερα γέννησε την κόρη της, Αλέξις Ολύμπια.

Πριν το Australian Open, η Γουίλιαμς θα αγωνιστεί στο Mubadala World Tennis Championships αντιμετωπίζοντας την αδερφή της, Βίνους ενώ το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα την βρει στο Περθ της Αυστραλίας για το Hopman Cup.

Μεταξύ άλλων, η Σερίνα θα αντιμετωπίσει και τη Μαρία Σάκκαρη στο ανεπίσημο τουρνουά του Περθ, αφού ΗΠΑ και Ελλάδα κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο.

The post Επιστρέφει στη Μελβούρνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα