Η Μάντεστερ Σίτι των ρεκόρ!

Την 7η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι και συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή, αήττητη. Η αναμέτρηση με την Γουότφορντ, έβγαλε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία:
= Η διαφορά τερμάτων της Σίτι είναι στο +38, η καλύτερη που καταγράφηκε από μια αγγλική ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια μιας σεζόν, από τη Σάντερλαντ την περίοδο 1892-93 (+39).

= Η Σίτι σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στους τελευταίους εννέα αγώνες εναντίον της Γουότφορντ σε όλες τις διοργανώσεις, κερδίζοντας και τα 9 ματς, με συνολικό σκορ 29-5.

= Η Γουότφορντ έχασε
τρία στη σειρά παιχνίδια στην Premier League για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2017 με προπονητή τότε τον Μάρκο Σίλβα (τέσσερα παιχνίδια).

MVP της αναμέτρησης ο Μαχρέζ

=Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει παραμείνει αήττητη στα 21 τελευταία παιχνίδια της Premier League (18 νίκες, 3 ισοπαλίες), από την ήττα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 τον περασμένο Απρίλιο.

= Ο Μαχρέζ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ απέναντι στην Γουότφορντ από ότι με αντίπαλο οποιαδήποτε άλλη ομάδα (έξι γκολ).

= Ο Ντουκουρέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League σε 30 εμφανίσεις με την Γουότφορντ, από την μετακόμιση του δηλαδή τον περασμένο Ιανουάριο από την Σαουθάμπτον
Keywords
Τυχαία Θέματα