Ανανέωσε το ραντεβού του για τον Ιούνιο

Ο Ζοσέ Σα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και τους έδωσε ραντεβού για τον ερχόμενο Ιούνιο, δείχνοντας πως σκέφτεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον στους “ερυθρολεύκους”. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αναχώρησε για την πατρίδα του και στη συνέχεια θα απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η διοίκηση του Ολυμπιακού από την πλευρά της συνεχίζει τις επαφές με την Πόρτο, από την οποία τον έχει αποκτήσει
με τη μορφή δανεισμού, για την αγορά των δικαιωμάτων του. Αν τελικά βρεθεί η “χρυσή τομή” ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο Σα θα επιστρέψει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 10 Ιουνίου, για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Γκιλιέρμε να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Γκρέμιο, με τον Ολυμπιακό να αποκλείει τη δεδομένη χρονική στιγμή, το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου μέσου. Τέλος, πέρα από τη Φενέρμπαχτσε, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Νόριτς, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση προς τους Πειραιώτες από την αγγλική ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα