Ο Στοχ επιστρέφει στην Τούμπα!

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι όλο και πιο κοντά να επιστρέψει στην Τούμπα και να ντυθεί και πάλι στα ασπρόμαυρα! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να επιβεβαιώνει μόνο τις συζητήσεις που γίνονται και όχι τη συμφωνία, όμως, πληροφορίες λένε ότι οι "ασπρόμαυροι" τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη, πρόκειται να καταβάλουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, που είναι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας, και να τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό της ομάδας πέντε χρόνια μετά αφότου έφυγε.
Ο
Στοχ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σύντομα, ίσως και την αυριανή ημέρα ακόμη (28/6), για να τρέξουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και να γίνει εκ νέου παίκτης του "Δικέφαλου". Εφόσον γίνουν όλα αυτά, τότε ο Σλοβάκος ακραίος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας, πιθανότατα όταν αυτή θα βρίσκεται στην Ολλανδία.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα ο Γιώργος Σαββίδης ουσιαστικά προανήγγειλε την επανένταξη του Στοχ στον ΠΑΟΚ, καθώς σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: "Ένας παλιός φίλος είναι καλύτερος από δύο καινούργιους".
Keywords
Τυχαία Θέματα