Τα πέντε συμβόλαια που "καίνε"

Περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου έχει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να αποφασίσει, αν επανενεργοποιήσει ή όχι τα συμβόλαια που έχει με τους πέντε ξένους παίκτες, οι οποίοι ήταν στο ρόστερ της ομάδας και την προηγούμενη περίοδο. Αυτό αναφέρει η συμφωνία που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, οι "κίτρινοι" πρέπει
να αποφασίσουν, αν θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ ή όχι τους Μπελ, Τζόουνς, Χάρις, Κάιζερ και ΜακΓκι. Θυμίζουμε ότι ο έκτος ξένος, ο Νταλό, έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη. Αν οι "κίτρινοι" αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να διατηρήσουν τους πέντε ή κάποιους από αυτούς, πρέπει να τους καταβάλουν ένα ποσό, αφήνοντάς τους στη συνέχεια ελεύθερους. Στην περίπτωση που τους κρατήσουν όλους ή κάποιους από αυτούς, τα συμβόλαια για τη νέα σεζόν προβλέπουν αυξήσεις στις απολαβές τους της τάξης του 15-20%, κατά περίπτωση.

Πάντως, και στην περίπτωση που οι "κίτρινοι" ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους πέντε ξένους ή κάποιους εξ αυτών, αυτό δεν σημαίνει ότι τους δεσμεύουν υποχρεωτικά για τη νέα περίοδο. Αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θέλουν στην πορεία να συνεχίσουν αλλού, τότε μπορούν να καταβάλουν ένα ποσό στην ΚΑΕ Άρης και να υπογράψουν σε όποιον σύλλογο επιθυμούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα