Τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούλιο

Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Τα παιχνίδια του μήνα στο PlayStation Plus για τον Ιούλιο μόλις ανακοινώθηκαν.

Μπείτε στο γήπεδο με τον αναγνωρισμένο προσομοιωτή ποδοσφαίρου Pro Evolution Soccer 2019 και πατήστε τέρμα το γκάζι στο νοσταλγικό arcade racer, Horizon Chase Turbo.

Pro
Evolution Soccer 2019

To μακροβιότερο sports franchise της Konami, το Pro Evolution Soccer 2019, διαθέτει μια τεράστια ποικιλία licensed πρωταθλημάτων και εκατοντάδες διάσημους παίκτες, φέρνοντας το συναίσθημα του ενθουσιασμού από τον παγκόσμιο αγωνιστικό χώρο απευθείας στο σαλόνι σας.

Δημιουργείστε μοναδικές στιγμές, με τον κάθε παίκτη να έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα οποία επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα ανταποκρίνεται κάθε στιγμή στα mode ΜyClub και Master League και που σάς επιτρέπουν να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία στο club career. Απολαύστε το local play για έως και 4 παίκτες ή συνδεθείτε στο διαδίκτυο και δοκιμάστε τις ικανότητές σας με αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Horizon Chase Turbo

Προετοιμαστείτε για μια «έκρηξη» νοσταλγίας από την δεκαετία του '90, που θα σας προσφέρει το Horizon Chase Turbo, μια εκδήλωση αγάπης προς τους εμβληματικούς, ακατάπαυστους οδηγούς της χρυσής εποχής των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή αλλιώς των arcade. Αντλώντας έμπνευση από τα Out Run, Top Gear και Rush, η ομάδα παραγωγής AQURIS Game Studio αιχμαλωτίζει με στυλ την αισθητική της εποχής των 16-bit, με μοντέρνα γραφικά, soundtrack με τρελά αρπέτζιο και κλασσικό multiplayer διπλή οθόνης για να το απολαύσετε από τον καναπέ σας.

Παίξτε μόνοι σας ή μέχρι και με τρεις φίλους σας και οδηγήστε το αυτοκίνητό σας σε μοναδικές τοποθεσίες, παρακολουθώντας τον ήλιο να δύει, αντιμετωπίζοντας τη βροχή, το χιόνι, ηφαιστειακές στάχτες, ακόμα και επικίνδυνες θύελλες.

Τόσο το Pro Evolution Soccer 2019, όσο και το Horizon Chase Turbo, θα είναι διαθέσιμα για λήψη από το PlayStation Store στις 2 Ιουλίου, στο πλαίσιο των τίτλων του μήνα για τα μέλη του PS Plus.

Παράλληλα, τα PS Plus παιχνίδια του μήνα για τον Ιούνιο, Borderlands: The Handsome Collection και Sonic Mania, θα είναι διαθέσιμα για λήψη για τα ενεργά PS Plus μέλη μέχρι την 1η Ιουλίου.

Δελτίο Τύπου: Sony Playstation Greece

IGN GreeceJudgment - Launch Trailer (English VO)Conan Exiles - Update 36: Warmaker Dungeon and More TrailerΓιορτάζοντας τα γενέθλια ενός θρύλου!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα