Στην Μουγκουρούθα το μεγάλο ντέρμπι – VIDEO

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα αναδείχθηκε νικήτρια στο σπουδαίο ντέρμπι του 3ου γύρου στο φετινό Roland Garros, κερδίζοντας την Ελίνα Σβιτόλινα στα δυο σετ…

Η κάτοχος του τίτλου στο Γαλλικό Όπεν το 2016, πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της για φέτος, κερδίζοντας το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, με τρόπο… εκκωφαντικό, μετά από μιάμιση ώρα αγώνα.

Έτσι, “σφράγισε” το εισιτήριο της για τον 4ο γύρο του Major

στο Παρίσι, όπου περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στο Νο7 του ταμπλό, Σλόαν Στίβενς, αλλά και την εξαιρετική στο χώμα Πολόνα Χέρσογκ.

Η Μουγκουρούθα επιβλήθηκε της νεαρής Ουκρανής το μεσημέρι της Παρασκευής, χάνοντας μόλις έξι γκέιμς, δείγμα της εξαιρετικής αγωνιστικής περιόδου που διανύει. Τελικό σκορ για την Ισπανίδα, 6-3, 6-3.

Spanish Smiles @GarbiMuguruza improves to 6-0 in third round matches at Roland-Garros after sending off Elina Svitolina 6-3 6-3.#RG19 pic.twitter.com/Jo2APnY2Eo

— Roland-Garros (@rolandgarros) 31 Μαΐου 2019


Αξίζει να σημειωθεί πως η Μουγκουρούθα τρέχει ένα σερί 6-0 σετ στο Παρίσι, μετά από αυτό που έχασε στο ντεμπούτο της, κόντρα στην Τέιλορ Τάουνσεντ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Κάια Κανέπι πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή, ρίχνοντας το καναβάτσο την νεαρή Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Η πολύπειρη Εσθονή επιβλήθηκε με 4-6, 6-3, 6-0 και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πέτρα Μάρτιτς στη συνέχεια.

ROLAND GARROS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στην Μουγκουρούθα το μεγάλο ντέρμπι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα